Mi a véleményetek arról hogy Gyurcsány Ferenc meghívta mozizni Orbán Viktort,de az kikosarazta?
2021. jún. 19. 18:43
2/9 anonim válasza:
Vicces. Legalábbis normális politikai közegben az lenne.
De a magyar politikában ez csak szánalom.
3/9 anonim válasza:
Gyurcsanynak nem kell idoszakos orvosi alkalmassagi vizsgalaton reszt venni? Vagy a politikusoknak mentesseguk van az alkalmassag alol is? :)
4/9 anonim válasza:
ez már tényleg beteges amit azorbán banda előad ezzel a sorozással meg agyurcsányozással. Jobblenne ha az ország gazdaságának a rendbetételével foglalkoznának ahejett hogy gyurcsányt szapúlják. Mondjuk a gyurcsány szapúlásához nincs szükség tudásra szemben a gazdaság renbetételével.
Tiszta szánalom hogy még most is itt tart orbán.
5/9 anonim válasza:
Nem csak Orbánék,szinte az egész belpolitika itt tart:(
6/9 anonim válasza:
10 pontos volt ez a lépés Fletótól😈
7/9 anonim válasza:
Jó lenne ha megtörne a jég és közelednének egymáshoz, a magyarság érdeke ezt kívánja. A magyar politika Dávidja és Góliátja lettek, békét kell kötniük különben a harcuk hevében észre sem veszik és felemésztik az országot is. Mikor végre bármelyikük győzelmet arat a másik felett majd azzal kell szembenéznie, hogy közben elpusztult az ország ami a győztes jutalma lehetne. :(
8/9 anonim válasza:
Szerintem Orbán csak a szemét féltette. Én megértem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!