Vajon mennyien szavaznak jövőre a Fideszre?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 11:58
A kérdező szavazást indított:
Kevesebb mint egy millióan
1 millió és 2 millió között
Több mint két millióan
36 szavazat
1/17 anonim válasza:
Ez komolyan kérdés? Még itt tartotok? Jobb homokos kba dugni a fejeteket, aztán rácsodálkozni a valóságra?
2/17 anonim válasza:
Látom, éles a verseny! Szerintem a középső...
Csak az lenne a legfontosabb, hogy minél többen el kéne menni szavazni, nem 40% meg mittudomén.
Rettenetes az apátia, de van is oka neki.
3/17 A kérdező kommentje:
Igen nyilván a részvételi aránytól is függ, itt csupán a szavazatszámokra gondoltam.
2021. jún. 13. 12:03
4/17 anonim válasza:
Ja kettes vagyok elfelejtettem, hogy akik jelenleg nem szavaznak, azok szerintem ellenzékre szavaznának, de inkább nem mennek.
A fidesz ezt vastagon ki is használja.
5/17 anonim válasza:
De a bérenc fideszesek úgy látom, már megjelentek.
7/17 anonim válasza:
Ha Gyurcsánnyal, Jobbikkal, Sátánnal együtt sem lesz meg ez az Összefogásnak, akkor végleg roló. 2014-ben ugyanez volt a felállás, csak Jobbik nélkül, akkor pedig Fidesz 2/3-ad volt. Most van Jobbik is, de belőlük meg kiszakadt a Mi Hazánk, amit már az elejétől lenéztek, pedig már 3%-on áll és még messze a vége.
8/17 molnarmarcell21 válasza:
1990: 0,1 millió
1994: 0,4 millió
1998: 1,3 millió
2002: 2,3 millió
2006: 2,3 millió
2010: 2,7 millió
2014: 2,3 millió
2018: 2,8 millió
Kizárt, hogy ne legyen meg a 2 millió szavazat a Fidesznek.
9/17 anonim válasza:
A 2 millió az biztos meglesz, de nem az a lényeg, hogy hányan szavaznak a fideszre, hanem hogy arányaiban milyen %-ot érnek el.
10/17 anonim válasza:
#7 Az LMP-t kihagytad, ők se voltak benne az összefogásban. Meg a sok kamupárt, azok nélkül Kunhalmi megnyerte volna BP 15.választókerületet ami egyébként csak 56 szavazaton múlott, a kamupártok meg elvittek kb 1000-et. Ezzel pedig a 2/3-a nem lett volna meg a Fidesznek. De mivel már kamupártok sem lesznek így ez sem szólhat közbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!