Miért ragaszkodik szinte minden párt olyan emberekhez, akik már többször lejáratták magukat, vagy legalábbis minden egyéni választást elveszítettek?
Figyelt kérdés
Ez gyakorlatilag minden pártról elmondható, ezért nem írok neveket.#személyzeti politika
2021. jún. 12. 14:04
1/4 anonim válasza:
Pedig ha irnál neveket akkor lehetne megérteni a kérdésed lényegét. Igy nagy általánositással eléggé értelmetlen, söt igazságtalan is.
2/4 molnarmarcell21 válasza:
A hűség a legfontosabb, nem a teljesítmény. Ezért van teleültetve minden pozíció komolyan vehető szakemberek helyett pártkáderekkel.
3/4 anonim válasza:
Én is elég szomorúnak tartom, hogy a legutóbbi "nagyobb" magyarországi választáson már megint Orbán-csapat első helyezett, Fletó-csapat második helyezett lett. 15 éve már nincs más a menünk csak ez a két bohóc, a többi induló vagy karakter hamar kivégzésre kerül, sokszor nem is kell "a Fidesz" ehhez, van hogy a szocik maguk tüntetik el az új jelöltet. Kíváncsi leszek, Karigeri meddig maradhat. Sajnos eléggé demagóg, szóval lehet őt meghagyják, mert a népnek tetszik majd ez a kommunista éra kezdeti éveit megidéző agitáló-retorika.
4/4 A kérdező kommentje:
#1 Azért nem írtam neveket, mert nem akartam, hogy egy-két emberrel foglalkozzunk. Kifejezetten az elvről van szó.
2021. jún. 12. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!