Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem értem, hogy tudták megvála...

Nem értem, hogy tudták megválasztani a Budapestiek ezt a Karácsony Gergelyt ?

Figyelt kérdés

2021. jún. 11. 19:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
75%

Sorold.

- ki az alkalmas és alkalmatlan, azt te döntöd el?

- Tarlós egyáltalán nem újíttatta fel a Lánchidat. Sok választás nem volt, a legolcsóbb ajánlat nyert.

- ebben egyetértünk: 2019 szeptemberében adta meg az engedélyt a fák kivágására az erdészeti hatóság, a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala. Tudtommal akkor még nem Karácsony volt a főpolg.

- elkúrt? Mert érvénytelenítettek valamit, ami nem votl előnyös szerintük az évi több, mint 1 milliárd, amit eddig külsős cégnek fizettek?

- tudtommal pont karácsony volt, aki kizárta az off-shore cégeket és nem szerződtek velük.

- passz, nem ismerem az ügyet, legyen igazad.

2021. jún. 11. 19:54
 12/41 anonim ***** válasza:
52%
Hasonló érvekkel Tarlós összes döntését is megvédhetted volna.
2021. jún. 11. 20:22
 13/41 anonim ***** válasza:
75%
Én Karácsonyra szavaztam, rá is fogok szavazni a választásokon, de semmi jót nem remélek tőle. Ahogy tőletek se, akik feltétel nélkül imádjátok őt és még a tisztán politikai színezetű döntéseit is a védelmetekbe veszitek.
2021. jún. 11. 20:24
 14/41 anonim ***** válasza:
90%

12. de nem az volt a kérdés. Tarlós egy begyepesedett vénember, a római-partot le akarta betonozni és támogatta az olimpiát meg bármi mást, amit orbán támogatott. Már csak azért is megérte, hogy le lett váltva, mert a római-part megmaradt olyannak, amilyen.

Én nem szavaztam, de ha szavaztam volna, tarlós ellen szvaztam volna és nem karácsonyra.

Sajnos a fidesz pénzelvonással bünteti a bp-ieket, hogy aztán mutogathasson, hogy tessék, karácsony semmit nem csinál - nehéz is ha nem kap pénzt és még az elvonások is nőnek, de ezzel is csak maguk alatt vágják a fát, ahogyan a karácsony elleni kampánnyal tették.

2021. jún. 11. 20:48
 15/41 anonim ***** válasza:
50%

"Én nem szavaztam, de ha szavaztam volna, tarlós ellen szvaztam volna és nem karácsonyra."

Ehhez képest mégis védelmedbe veszed Karácsony hibás döntéseit.

2021. jún. 11. 21:00
 16/41 anonim ***** válasza:
74%
Milyen hibás döntését vettem én védelmembe?? Segíts már.
2021. jún. 11. 21:18
 17/41 anonim ***** válasza:
53%
11-es válasz nem a tied?
2021. jún. 11. 21:19
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
És abban mi a hibás döntés? Az, hogy tarlóssal ellentétben az első dolga a lánchíd felújítása? Vagy az, hogy tarlós idején fák kivágásáról döntöttek (és akkor a római-partot nem is említettem), netán az, hogy nem engedte az offshore céggel szerződés megkötését? Egyik sem? Akkor biztosan az, hogy nem engedte, hogy évi 1,4milliárd egy multihoz kerüljön, hanem inkább a bkv-nál maradjon (hirdetések).
2021. jún. 11. 21:29
 19/41 anonim ***** válasza:
28%
Nem tűnt fel, hogy Karácsony másfél éve polgármester, és a Lánchídon még mindig autók járnak? És mit jelent, hogy nem engedte az offshore céggel a szerződés megkötését? Hogy jutottak el egyáltalán odáig, hogy már a szerződés megkötésénél tartottak?
2021. jún. 11. 21:32
 20/41 anonim ***** válasza:
89%

1,5 éve polgármester és már nem járnak autók a Lánchídon, mert most kezdik a felújítását, miután kb. 1 évvel ezelőtt irták ki a pályázatot.

Hogy jutottak el odaáig arról is ő tehet? Nem akarok fideszezni, de a lélegeztetőgépeket és a kínai vakcinákat hogyan vehették offshore cégeken keresztül? Legalább azt már tudjuk, hogy karácsony az ilyet nem hagyja.

2021. jún. 11. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!