Nem értem, hogy tudták megválasztani a Budapestiek ezt a Karácsony Gergelyt ?
Sorold.
- ki az alkalmas és alkalmatlan, azt te döntöd el?
- Tarlós egyáltalán nem újíttatta fel a Lánchidat. Sok választás nem volt, a legolcsóbb ajánlat nyert.
- ebben egyetértünk: 2019 szeptemberében adta meg az engedélyt a fák kivágására az erdészeti hatóság, a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala. Tudtommal akkor még nem Karácsony volt a főpolg.
- elkúrt? Mert érvénytelenítettek valamit, ami nem votl előnyös szerintük az évi több, mint 1 milliárd, amit eddig külsős cégnek fizettek?
- tudtommal pont karácsony volt, aki kizárta az off-shore cégeket és nem szerződtek velük.
- passz, nem ismerem az ügyet, legyen igazad.
12. de nem az volt a kérdés. Tarlós egy begyepesedett vénember, a római-partot le akarta betonozni és támogatta az olimpiát meg bármi mást, amit orbán támogatott. Már csak azért is megérte, hogy le lett váltva, mert a római-part megmaradt olyannak, amilyen.
Én nem szavaztam, de ha szavaztam volna, tarlós ellen szvaztam volna és nem karácsonyra.
Sajnos a fidesz pénzelvonással bünteti a bp-ieket, hogy aztán mutogathasson, hogy tessék, karácsony semmit nem csinál - nehéz is ha nem kap pénzt és még az elvonások is nőnek, de ezzel is csak maguk alatt vágják a fát, ahogyan a karácsony elleni kampánnyal tették.
"Én nem szavaztam, de ha szavaztam volna, tarlós ellen szvaztam volna és nem karácsonyra."
Ehhez képest mégis védelmedbe veszed Karácsony hibás döntéseit.
1,5 éve polgármester és már nem járnak autók a Lánchídon, mert most kezdik a felújítását, miután kb. 1 évvel ezelőtt irták ki a pályázatot.
Hogy jutottak el odaáig arról is ő tehet? Nem akarok fideszezni, de a lélegeztetőgépeket és a kínai vakcinákat hogyan vehették offshore cégeken keresztül? Legalább azt már tudjuk, hogy karácsony az ilyet nem hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!