Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jövőre fog nyerni Jakab...

Jövőre fog nyerni Jakab Péter? Vagy ha nem, ki fog szerinted nyerni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 10. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem Jakab soha nem fog Magyarországon nyerni. Ő arra jó, hogy pár tahó szavazatát beirányítsa a Gyurcsány-listára.
2021. jún. 10. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Karácsony vagy a Gyurcsány családból valaki.
2021. jún. 10. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem 100%, hogy bukik a FIDESZ.

Ezelőtti választások előtt sosem mertem volna ezt kijelenteni, viszont most igen, valamiért nagyon úgy érzem, hogy kormány váltás lesz.

De azt hozzáteszem, hogy az egésznek az oka egyértelműen a covid válság és biztos vagyok abban is, hogy bármilyen párt lenne hatalmon, fixen bukná a választást. Ez most betett mindenkinek, senki sem tudta volna jobban kezelni. Bármilyen esetben kormányváltás következne ebből.

Nekem ez a véleményem.

2021. jún. 10. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

“Jövőre fog nyerni Jakab Péter? Vagy ha nem, ki fog szerinted nyerni?“

Válasszuk szét a mondatod!

“Jövőre fog nyerni Jakab Péter?”

Még az előválasztást se nyeri meg remélhetőleg.

“Vagy ha nem, ki fog szerinted nyerni?”

Remélhetőleg a nemzeti-kontervatívok nem is jobbiknak nevezett baloldali összefogdosósdi párt.

2021. jún. 10. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Nem. Sajnos.
2021. jún. 10. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
34%
Jkab Péter egy félőrült elmebeteg. Remélem veszít.
2021. jún. 11. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:
6%
Jakab maga berezelne, ha nyerne. Ezt még saját maga sem gondolja komolyan. Tudja jól, hogy alkalmatlan a kormányzásra. A jó kis politikusi fizuját nem szeretné elveszteni egy hatalmas bukás miatt. Bábúként funkcionál csak. Tipikus jó nagy szája van, de mögötte semmi.
2021. jún. 12. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!