Mit szólnátok hozzá, ha egy Otaku párt venné át a hatalmat az országban?
Figyelt kérdés
Ez a párt olyan fiatal felnőttekből állna, akik a 90-es években voltak gyerekek amikor bejöttek hozzánk az első anime sorozatok meg mangák és azóta is nagy anime meg Japán fanok.
Jobb alternatíva híján rájuk szavazna a többség és ők lennének a kormánypárt.
A programjukban természetesen előkelő helyet foglalna el a Japánnal való gazdasági és kulturális kapcsolat erősítése, valamint a japán popkultúra propagálása.
2021. máj. 22. 19:33
5/12 anonim válasza:
Nekem tetszene. Én is szeretem Japánt, csak nem az animét. De ha a klasszikus Japán dolgokat is népszerűsítenék akkor örömmel szavaznék rájuk.
6/12 anonim válasza:
Pont a japán popkultúra hiányzik... Bár igaz a dél-koreai és a tajvani még irritálóbb.
7/12 anonim válasza:
A japán kultúra így is túl népszerű a kisebbség körében, gyakran szamurájnak képzelik magukat.
8/12 anonim válasza:
A Japán kultúra maradjon Japánba.
9/12 anonim válasza:
Bár szeretem az animéket, tetszik a japán kultúra, a jrock-ot pedig főleg imádom, nem szavaznék rájuk. Ne japánnal foglalkozzon egy M.O.-i párt.
10/12 anonim válasza:
Elég lenne ha csak azt hoznák be Japánból, hogy nem korrumpálnak a vezetőink és a vonatok 1 percet sem késnek. Ha mégis, akkor vagy lemondanak vagy harakiriznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!