Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogyan lehet a kopogtatócédulá...

Hogyan lehet a kopogtatócédulákhoz hozzájutni?

Figyelt kérdés
Néhány párt tagjai jöttek már a lakáshoz, de pont nem nekik akartam leadni a kopogtatócédulámat, viszont akiknek akarnám, azok vagy nem jöttek, vagy olyankor jöttek, amikor nem voltam itthon. Ilyen esetben hova lehet menni, hogy kérjek egy ilyen cédulát? Az egyik embert kérdeztem már, hogy az önkormányzatnál lehet-e kérni, azt mondta nem. A pártnak meg nincs irodája az elmondása alapján, vagy ha van, akkor ott nem lehet kérni - így vettem ki a szavaiból, de nem annak a pártnak akartam leadni, csak édeklődtem, hogy hogy megy ez. Úgyhogy nincs ötletem. (1. szavazásom, de nem élek a szüleimmel, ők más városban laknak, úgyhogy nem tudják megmondani.)
2010. aug. 24. 11:06
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

melyik városban laksz és melyik az a párt?

mert a neten lehet h fent van az irodájuk címe

2010. aug. 24. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
kopogtatócédulát sehogy nem kérhetsz, egy darabot kaptál postán az állandó lakcímedre...ha ezt valakinek oda akarod adni, akkor az adott jelöltet vagy az adott jelölt pártjának helyi irodáját kell felkeresned és ott leadnod a kitöltött kopogtatócéduládat
2010. aug. 24. 11:16
 3/10 anonim válasza:
100%

kicsit zavaros a kérdésed. Te nem cédulát akarsz szerezni, mert azt elvileg postán megkaptad, hanem le akarod adni.

A párt honlapján nézz körül, hogy a Te körzetedben hol gyüjtik őket.

2010. aug. 24. 11:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok, bocsi félreolvastam a kérdést

kopogtató cédulát a postás hozott/hacsak nem lopták ki a postaládádból/

(én meg azt olvastam h te valahol le akarod adni)

2010. aug. 24. 11:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Na ez a gond, nem vagyok az állandó lakcímemen, a többiek meg nem szóltak, hogy jött levelem, én meg nem tudtam, hogy oda kellett volna kapnom. Leadni is szeretném, azt sem tudom, hogy hogy kell. De azt talán könnyebben megtalálom. Köszi!
2010. aug. 24. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
A (legutolsó) bejelentett lakcímedre kapod a kopogtatócédulát, és az ottani jelöléshez adhatod le. tehát ha Szegedre vagy bejelentve, nem adhatod le győri jelöltre a kopogtatócédulát.
2010. aug. 24. 12:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is! De igen, mert arról viszont kaptam tájékoztatót ide az ideglenes lakcímemre is, hogyha már júl. 1 óta be vagyok ide jelentve, akkor megválaszthatom, hogy itteni jelöltnek adom le, vagy ottaninak.
2010. aug. 24. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy ideiglenes lakcím, jogilag nem létezik. A lakóhelyed szerinti körzetben választhatsz. A bejelentett tartózkodási helyed ezen nem változtat.
2010. aug. 24. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:
meik párt?
2010. aug. 24. 17:48
 10/10 A kérdező kommentje:
De, a tartózkodási helyen is szavazhatok, ezt meg is kaptam az önkormányzattól írásos formában.
2010. aug. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!