Mit szóltok a tegnapi Fekete Győr András vs. Orbán Balázs vitához? Szerintetek milyen volt, melyik résztvevő látszott benne hozzáértőbbnek, ki "nyerte meg" a vitát?
Fegyőr egy pancser, csak nézzétek meg a Partizános videót (kb. 2-3 hete volt 🤣)
Most azért volt agresszív, mert előkellett valahogyan adnia magát
*aki képtelen
Bocsánat, elírtam. De a tanácsomat attól próbáljátok ki. Balázst át is tekerhetitek.
Számomra kérdező te jeleníted meg az igazmagyar tuskót. Feltettél egy kérdést, nincs véleményed.
A végén meg kijelented, mennyire érdekes volt az a vita, amiben néhány fideszes patkány tövig szopta a mai magyar elitet, köztük orb.nt a g.czit.
#16 Egy szánalmas barom vagy. feltettem egy kérdést ami úgy kezdődött hogy "mi a véleményetek...". EZÉRT nem az én véleményem volt itt az ami számít, mert nem a saját hangomat akartam hallatni, hanem mások véleményére voltam kíváncsi.
Te gondolom eléggé suttyó alak vagy ahhoz, hogy csak azért írsz ki kérdést hogy a magad véleményét hangoztasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!