Mennyire reális az, hogy 16 hónap alatt egy parlamenti képviselő 3629000 Ft-ért tankol (havonta 226812 Ft-ért) az adófizetők pénzén, és megtérül-e ez a költség az adófizetőknek a képviselő munkájával?
Ez az összeg amit leírtál kb.7000 km/hó. /8Literes fogyasztással,400 ft-os benzin árral számolva!/
Csak városi rohangálással,munkába járással 2-3ezer km/hó amit elautóznak emberek.
#12 Igen szánalmas ez a próbálkozásod. Most akkor te jössz, mutasd meg hogy hol írtam én le akár a fidesz, kormány, ellenzék szavakat vagy akár bármelyik párt nevét a #7-ben.
Egyáltalán nem írtam semmi ilyet, egyedül TE vagy az aki azonnal arra rezonáltál hogy itt a fidesz meg ellenzék szerepel. Ahogyan a cikkben is rájuk van kihegyezve és a blikk az nem a kormánypártiaknak szól - egyértelmű volt ki a célközönsége.
Legalább értelemmel próbálnál meg másokat becsmérelni! Ez így igen nevetséges. Tudod "bagoly mondja verébnek hogy nagy fejű".
7-es és 14-es: "Tényleg annyira gyengének tekintitek a saját embereiteket, hogy nem képesek ezt felmérni?
Vagy valóban tényleg ilyen prolik a ballib szavazók?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!