Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tegyük fel, hogy a Fidesz...

Tegyük fel, hogy a Fidesz jövőre veszít. A most kiszervezett ezermilliárdos alapítványok hogy tudnák a NER-t pénzelni 4 éven át?

Figyelt kérdés
Majd a Pécsi Tudományegyetem fizetné a Riposztban a gyurcsányozós hirdetéseket vagy mi? Vagy egyszerűen folyamatosan eladogatnák a most nekik adott közvagyont?

2021. ápr. 27. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Majd eladnak egy-ket stadiont a bearamlo muszlimoknak, hogy mecsetet csinaljanak belole.
2021. ápr. 27. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jól érted. Egyébként lesz rengeteg lehetősége az új magyar kormánynak, de mindenért meg kell majd küzdenie.

Az összes média, fontos vállalat a geczivezette kormány kezében van. Ha kell, elzárják majd a vizet, áramot. Hazudnak majd reggel, délben, s este.

2021. ápr. 27. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
8%
Ne adj Isten! Ha a Fidesz veszitene, pillanatok alatt szetkapkodnak az orszagot a 'barataink', de a mostani ellenzek amugy is kiarusitana az orszagot es a nyugat csicskasai lennek.
2021. ápr. 27. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben szerintem a válasz is benne van.

Ezermilliárdokat visznek el az állami (állampolgári) vagyonból, és arra költik, amire akarják. Pl a Rogán Szoftver Kft fogja a programokat adni, a Lázár tankönyv Kft a könyveket, az Orbán focilabdák Kft a labdákat és a sportszereket, a Mészáros kőműves Kft a folyamatos építéseket, a Pintér és önmaga Kft az épület üzemeltetést...stb...és persze mindezt 5x-ös áron.

Reklámozni is kell ugye az alapítványokat, huhh, de jó, ott a független Kesma csoport....

Ne viccelj kérdező 🙄

2021. ápr. 27. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én meg komolyan higgyem el, hogy te most ezen aggódsz...🤔🤔
2021. ápr. 27. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!