Orbán mitől épült le ennyire?
a saját démonai, az mániás elmebetegség az ami rogyasztja
Lassan kb annyire nem normális, és nemzetre veszélyes mint anno a román diktátor volt saját népére
A románok elég nyersen oldották meg a "csaucseszku" problémát
Lehet attól retteg a malacka Viktátor hogy egyszer a saját választói húzzák fela lámpavasra, és ez teljesen lefoglalja az elméjét:)
2
Mármint Orbán csalta meg, mert hogy a Fidesz volt az első kormány ami elzavarta a moslékos vályútól az ellenzéket is. Előtte azért osztozkodtak testvériesen. De lehet ettől retteg, hogy mikor pakol le pár milliárdot egy ellenzéki beállítottságú vállalkozó hogy hidegre tegyék.
Nem a Ferivel kevered? Min ha épp a detoxikálóból jött volna... rögtön vissza a kocsmába... :D
6
Nem, orbánra gondolok. Alig tud kinyögni két értelmes mondatot, meggyötört az ábrázata. Van krónikus beteg, vagy csak agyára ment a rettegés.
#8: ...és még a keze is tintás... :)
Figyu, láttad te a Gulyás Márton - Fekete-Győr András beszélgetést? Majd azután nyilatkozzál arról, hogy ki hány értelmes mondatot tud kinyögni. "Ööö... hát ööö... nem tudom... nem tudom... izé... ööö... nem tudom..." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!