Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért szitokszó,ha itthon ma...

Miért szitokszó,ha itthon ma valaki baloldali?

Figyelt kérdés

29 F vagyok

És erősen DK szimpatizáns.

2021. ápr. 21. 08:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Oket mondjuk segitettek hogy vilaghaboruktol mentesen vagy alig szenvedtek. Ilyesforman irrelevansak. Mutass nekem egy kelet kozep europai orszagot.
2021. ápr. 21. 15:54
 12/19 hollófernyiges ***** válasza:
Mármint olyat, amelyikre kívülről rájényszerítettek egy olyan ideológiát amelyiknek annyi köze van a klasszikus vagy modern baloldalhoz, mint a náciknak a brit konzervatív párthoz? Az általad kárhoztatott eszméket ma csak a marginális Munkáspárt képviseli (amelyik speciel épp a Fidesszel barátkozik). Egyébként nyugaton a baloldali kormányok gazdaságilag éppen olyan hatékonyak, mint a jobboldaliak.
2021. ápr. 21. 17:34
 13/19 anonim ***** válasza:
#11 azt mondtad hogy a baloldal csak rombol. Szóval nekik nem kellett háború ahhoz hogy, ilyen rosszul éljenek
2021. ápr. 21. 18:22
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

A mai magyar baloldal semmivel sem kulonb mint a 90 elotti, vagy utani. Sot komoly atfedesek vannak. Az hogy korabbi komcsik mas partokban is megtalalhatoak, az a sajat kapzsisaguk bizonyiteka.

De ettol meg a baloldalisag mint eszme, legalább is ami itthon van az karos.

Vannak peldak tolunk nyugatabbra hogyan lehetne ezt jol is csinalni, de az itteni baloldali politikai kultura ilyen Gyurcsanyokkal csak rombol.

Figyelmen kivul hagyva a mostani allapotokat. Mondjatok egy dolgot amiben az orszag fejlodott 02 es 10 kozott.. Egyet.

2021. ápr. 21. 18:26
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 bizony a korábbi komcsik más pártokban megtalálhatóak, főleg a fideszben vannak nagy sűrűségben.
2021. ápr. 21. 18:32
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem is a fideszt meltatom, es egyebkent rajuk utaltam mint kapzsik..

De ettol meg a baloldal karos, hogy par korabbi nagyagyu hirtelen eszmét valtott.. Dk meg mszp. A legalja pártok.

2021. ápr. 21. 19:14
 17/19 anonim ***** válasza:

“29 F vagyok

És erősen DK szimpatizáns.”

Az egy dolog, baloldali, na de DK-s? Pont a Fletó pártja szimpatikus? Tényleg? Komolyan?

2021. ápr. 22. 04:48
 18/19 A kérdező kommentje:

17#

Szerintem Gyurcsány Ferenc a jelenlegi politikai elit legtehetségesebb politikusa.

Viszont tény,hogy hibázott mikor az mszp-vel kokettált.

2021. ápr. 22. 11:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Aztan miben tehetseges fleto? Ivasban talan. Es a primszamokban.

Vagy a kigyok meg kigyoznak?

Egy budos megaloman. Semmivel sem jobb mint Orban.

2021. ápr. 22. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!