Hogyan viszonyultok a Mi Hazánk Mozgalomhoz és miért?
Alapvetően jóindulatú, de sajnos csőlátású csoportosulás.
Ismerem jól ezt a miliőt, gondolkodást és szemléletet legalább 15 éve.
Amig a fidesz viselt dolgairól hallgatnak mint aki betojt, addig nem lehet kizárni azt, hogy ők a fidesz szekerét tolják.
Ha majd bizonyítják az ellenkezőjét, akkor ellehet róluk hinni, hogy a nemzeti oldal pártja.
Számomra ellenszenvesek a megmozdulásaik és a viselkedésük meg amiket művelnek.
Illetve taszít ez a hazaszeretet tölük.
Nem vagyok egy nemzetimádó ember, de magyarnak mondom magam. Lehet úgy is szeretni a hazát és képviselni az érdekeit vagy az értékeket, hogy nem képzeljük magunkat nagyobbnak másoknál.
Illetve keresztény se vagyok amivel semmi bajom nem lenne, de a felől is úgy érzem, hogy kb erőltetik ahogy a szélsőséges gondolkodásmodjukat is.
Valamint nem lehet kizárni a fideszes közelségüket sem. Simán össze játszhatnak velük és kiderülhet elöbb utobb, hogy ez a mi vagyunk csak a magyar emberekért is egy látszat, hogy hatalmat szerezzenek.
Illetve ez az utálkozás, hogy az ő szemükben inkább a fehér keresztény hetero emberek számítanak is hagy maga után némi kivánni valót.
De a facebookon a sok kitett kép és megmozdulás is annyira megjátszott, mint ahogy Dórikától is az a mosoly, hogy már visszataszitó.
És itt még hozzá tenném azt is mellékesen, hogy szerintem undoritó, hogy a gyerekeit a kampányhoz használta fel. Azzal semmi baj sincs, hogy klmegmutatja a gyerekeit, de hogy az első tüntetésük meg stb, holott ezt csak a szüleik tukmálták rájuk. Illetve egy olyan oldalon ahol sok mindenkit kritizál a saját lányáról kitesz bikinis képet. Nekem igencsak visszataszitó amiket művel.
Szeretnék egy olyan országban élni ami biztonságos, mindenki egyenlő nem kell félnem, nem nézik le a másikat, nem tartja magát senkise feljebb a másiknál a túlzott hazaszeretetével és más országokkal is baráti viszonyban van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!