Aki nem akarja beoltatni magát, az milyen módszerrel vetne véget a járványnak?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 10. 00:14
1/6 anonim válasza:
Én ugyan be vagyok oltva, de ha nem lennék? Lássuk csak... Az egészséges embereket engedném élni az életüket, aki beteg vagy idős és veszélyeztett, rájuk fokuszalnek.
2/6 anonim válasza:
A járvány magától lecseng,pont mint az influenza,csak ki kell várni.de minél nagyobb a korlátozás, annál később lesz vége tehát le sem kellett volna zárni sem tavaly,sem idén.szerinted kérdező miért pont most enyhítenek mikor a legrosszabbak a napi adatok?
3/6 anonim válasza:
El kell törölni minden korlátozást, befejezni a pánikkeltést, és hagyni, hogy végigmenjen az embereken, mint az influenza szokott.
4/6 anonim válasza:
Úgy, hogy mindenki mást beoltanak, és akkor nem lesz, aki megfertőzzön. Eccerű.
5/6 anonim válasza:
Egyszerűen: eltörölném a korlátozásokat és nem tesztelnék.
6/6 anonim válasza:
Ahogy a természet intézni kívánja. A gyengék elhullanak, ideje beletörődni abba, hogy ez az emberek között is így működik. A korlátozásokat eltörölném, be sem vezettem volna. A betegek maradjanak otthon, a többiek hadd menjenek, amerre látnak, a szándékos pánikkeltés felelősei pedig repülhetnek a sittre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!