Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy lehet, hogy még mindíg...

Hogy lehet, hogy még mindíg nem ábrándult ki a magyarok többsége a Fideszből?

Figyelt kérdés
Főleg az idősebb generációra jellemző ez a fanatikus rajongás, de nem tudom elképzelni meddig mehet még el a Fidesz, hol lehet ezeknek az embereknek a tűréshatáruk. Én értem, hogy nekik az egyetlen ismeretszerzési forrássuk a királyi TV meg a Facebook ahol tulajdonképpen adják egymás alá a lovat, de ha az életbe nem tájékozódott még máshonnan szerintem a primitívség legfelsőbb foka amikor valaki váltig állítja csak az igaz ami az M1 híradóban elhangzott. A többi természetesen mind hülyeség és csak az ország "imázsát" rombolják. Én úgy gondolom, hogy aki megtagadja magától a valódi politikai ismereteket és csak a kormánypropaganda narratívája dől belőle valójában azok a személyek hatnak károsan a társadalomra. Kövezés lesz ebből... de ezeknek a vénembereknek szerintem már bekéne fogniuk a szájukat és azok döntsék el kiket szeretnének a kormányon látni akikre ez valóban kihatással van (fiatal munkások, vállalkozók), mert ha ők/mi elmegyünk ebből a retekből akkor még az a kicsi nyugdíj sem lesz sokáig... Hozzáteszem nem szeretnék elmenni MO.-ról, de elszomorít mennyire ellehetetlenítik itt a frissen felnőtté válló fiatalok életét és egy pillanatig nem szidalmazom azokat akik búcsút mondták kis hazánknak.

2021. ápr. 2. 20:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az emberi faj bagy átlagban ilyen. Érdektelen. Egyébként is messze van még az a szint, amit már nem fogad el a tömeg. A németek az utolsó másodpercig éltették hitlert. Észak Korea szint még messze van. Ceausescu szintjét még nem közelítették meg. Van hova "fejlődni" még.
2021. ápr. 3. 02:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a magyarok többsége még mindit ott tart, hogy Orbán vagy Gyurcsány, és Orbán jobb mint Gyurcsány. Már csak azt nem vágom, miért hiszik, hogy csak két rossz között lehetne választani.
2021. ápr. 3. 10:40
 13/13 anonim ***** válasza:
61%
#12 mert a magyar egy elég buta nép, Na meg a politikusok ezt szajkózzák mert ezt szeretnék elhitetni.
2021. ápr. 3. 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!