A terhes nőknek és a kismamáknak eddig nem ajánlották az oltást, most meg hirtelen ajánlják és előre veszik őket az oltási sorrendben?
Az a kérdés motoszkal az agyamban mikor én várandos voltam, milyen gyógyszert vagy fajdalomcsillapitót, esetleg milyen oltást javasolt a nőgyógyászom ????
Ja eszembe jutott: egyet sem javasolt 😠😠😠 és nem is ajanlotta sőt kifejezetten majd letépte a fejemet,mikor rákérdeztem,mert az árthat a magzatnak!!! Ennyit erről van még kérdés???!!!
Aki ezt kitöltötte, aláírta, és ennek ellenére beoltatta magát, hát ott komoly gondok vannak az emeleten!
a jóindulatú lennék, akkor azt mondanám, hogy a kutatások azt bizonyították, hogy mégis lehetséges őket oltani velük.
Azonban az ország helyzetét nézve, már megint a keverés megy, megint találni kell egy indokot, hogy ki miért mehet előre a sorban. Hisz a "nemzet jövői" van ebben a dologban benne.
A hír margójára:
Egyetlen vakcinagyártó sem vizsgálta a vakcinák hatását gyermekekre, 65 évnél idősebb emberekre és terhes anyákra. Ezt a tényt az oltáshoz mellékelt leírásban is rögzítik és januárban el is mondták, ezért nem oltották ezeket az embereket. Aztán valaki kitalálta, - vajon miből-hogy az öregeket lehet oltani és oltják. Hullanak is rendesen. Most kiszopták a kisujjukból, hogy a terheseket is lehet. Pár hét és a gyerekekre is kitalálják, hogy lehet oltani őket is?? Miért ne? Semmi vesztenivalójuk nincs hisz kivonják magukat a felelőség alól!!
Ez egy abnormális felhívás!
Egyik vakcina gyártó sem javasolja a gyermeket tervező, a terhes, szoptatós nők/kismamák részére az oltást !!!
Amerikában még csak most tesztelik rajtuk - sajnos.
Még nincs rá engedély, nincs biztonsági eredmény, de ennek ellenére reklámozzák.
Sokan nem akarnak oltakozni, ezért hogy az oltási terv meglegyen, és ne kelljen a szemétbe dobni a sok vakcinát, most őket vették célkeresztbe.
Ettől aljasabb dolgot már nem is csinálhatnanak 😖
Az a baj, hogy a koronavírust se javasolta senki kismamáknak, de sajnos mégis megfertőzi őket. És bizony maga a vírus már elég jól van "tesztelve": ugyan a magzatot általában nem fertőzi meg, de vetélést okozhat, vagy minimum nehezen csillapítható lázat. A súlyos esetben jelentkező tartós oxigénhiány se tesz jót a magzatnak valószínűleg. Várandósoknál gyakoribb a súlyos lefolyás.
A vakcina úgy-ahogy már tesztelve van: vemhes állatokban nem okozott problémát, a hatásmechanizmus alapján nem is várható, hogy bármit okoz. Az USA-ban már sok várandóst beoltottak, és nem nőtt a fejlődési rendellenességek aránya a körükben. Ami hiányzik még, az a kettős vakteszt.
Ennyit tudunk jelenleg. Mindenkinek el kell döntenie, hogy az ő esetében vajon a megfertőződésnek vagy az oltásnak kisebb a kockázata. Megbánni bármelyiket lehet: ha direkt nem oltatom magam, pedig tudom, hogy nem tudom garantáltan elkerülni a fertőzést, aztán tényleg megbetegszem és emiatt elvetélek vagy beteg lesz a baba, én nagyon rosszul érezném magam. A jelen tudásunk nem biztos, de mégis arra mutat, hogy oltatlanul maradni a veszélyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!