Normális ez egy városban?
A mi városunkban Somogyban, (jó nagy város) gyönyörűen fejlődik a város, tele több 100 millás (milliárdos) szökőkutakkal, frankó szórólapokat kapunk, hogy így fejlődik a város, meg, hogy az embereknek olyan jó. Aztán rohadt nagy a pazarlás, munkanélküliség, jövőkép nélküliség, főleg a fiatalok körében. Minap mondta el az egyik anyuka, hogy egy nagy hipermarket (Tusko) mellett lévő gyerekjátszótéren a hajléktalan bácsi előtt térdelt a hajléktalan néni és rendezte keményen. Az 5-6 édesanya kihívta a rendőrséget (igyekezett) és azt mondták nekik, hogy nem tudnak mit kezdeni vele, zavarják el őket. Éjjelente üvöltözések, kocsi feltörések, tele bűnözőkkel a város. a munkanélküli aranynyakláncos, sittes gyerekek A6-os Audival, Mercivel, csilivili cuccokban szelik át a várost. És azt csinálnak, amit csak akarnak. Szó szerint.
A gyereket nem viheted le a játszótérre, mert benszülöttek, a gyerekekkel állat módjára "játszanak", hajléktalanokkal a környéken megtűzdelve, lezüllött hétköznapok......
És csak a pofázás megy a médiában, hogy Így az Eu, meg úgy, meg fejlődünk. Kedves kérdező! Nekem úgy tűnik, hogy még így tovább és a családdal el kell mennünk innen, mert nagyon ez a cél, semmi konkrét dolog nem történik, csak megy a szépítés, festés és az ég adta világon senki sem AKAR itt ezen változtatni. Hiába, lezüllöttünk, elbutulunk és az emberekre itt nincs szükség. ÉS ez vérlázító, dühítő. Isten ne adja, de ha ez így megy tovább, akkor nagyon csúnya dolgok fognak itt történni. De ezt már én nem akarom megvárni. Senki sem akar itt elszámoltatni egy bűnözővel sem. Úgy hogy megértelek, és nálunk is itt hasonló a helyzet......
Én is nagyon sokat gondolkodok azon, hogy lelépek innen de előtte megtanulok angolul. Eddig németet akartam, soha nem akartam németet tanulni, ezt hozzá kell tennem és ráadásul az nem is erősségem :S
Hát mondanom sem kell, ma kijött az allergiám a parlagfűről, ahogy azt már tegnap előre tudtam.
Ja, nálunk meg olyan volt, hogy a helyi újságba reklámozzák, hogy milyen jó a lakótelep mert hogy sokan laknak itt de azt nem írták oda hogy tiszta szemét itt minden :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!