Miért nem engedi a kormány hogy a sajtó bemenjen covid osztályokra, hogy mi is az igazság?
Más országokban pl. Szlovákia Dunaszerdahelyi kórházban is volt felvétel..
Miért nem tudhatjuk mi is megy a kórházakban? Miért titok?
Kérdező, érdekel mi van a kovid osztályon?
Voltam bent 2 hónapja. Sajnos a haldokló anyámat mehettem be meglátogatni 3 órával a halála előtt, hogy elbúcsúzhassak.
Teljes védőruhába kellett beöltözni, maszkkal, dupla kesztyűvel. semmit nem vihettem be magammal, mert ami a védőruhán kívül volt az ment a szemétbe vagy a fertőtlenítőbe.
Az elméletileg Budapest legrosszabb állapotú kórházának kovid osztályán makulátlan tisztaság és rend volt. Az ágyakon feküdtek a betegek, mind tiszta ágyban, kórházi eszközökkel körülvéve és a saját kis tárgyaikkal, mint egy telefon vagy rádió és próbáltak életben maradni. Egy 6 ágyas szobában akkor 4 beteg volt, még volt lehetőség nem egymás mellett fektetni a betegeket. A nővérek, az orvos kedvesek voltak és végezték a dolgukat.
Mit akar ezen kívül ott látni egy riporter?
Azt akarja látni, hogy minden milyen rossz. Biztos azért nem engedik be a sajtót, mert Orbán alkalmatlansága kiderülne. Biztos nem addig pörögne ott az RTL klub, amíg nem találna egy, a kuka mellé esett, papírzsebkendőt.
A lényeg, hogy nem érdekli őket kivel mi van. Ők arra akarnak bizonyítékot, hogy Orbán a gonosz.
Persze mennyivel jobban néz ki így, hogy ők csak tájékoztatni akarnak.
Korház. Válságos állapotú fertöző betegekkel. Orvosok végzik a felelőségteljes munkájukat napi 24 orában.
NEM VALÓSÁGSÓ, AMIN IDIÓTÁK SZORAKOZHATNÁNAK.
1 - Feltartanák az orvosokat, ápolókat. Van elég gondjuk is most
2 - Elkapják vagy behoznak egy másik mutációt. Nem hiányzik még több beteg
3 - A sajtó főleg itthon szándékosan torzít. Csak negatív kontextusban közőlnek híreket, hogy fokozzák a pánikot. Kinek hiányzik ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!