Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi Hazánk most megint kit...

Mi Hazánk most megint kit hibáztat ezekkel a szánalmas hirdetésekkel?

Figyelt kérdés

Ezek a nácik megint kit találtak meg véletlenszerűen bűnbaknak?

[link]

Nevetséges, de tényleg ki ez? A kérdés kiírásánál több időt nincs kedvem ebbe fektetni, nem támogatom őket úgyhogy megnézni sincs kedvem. Köszi az értelmes válaszokat.

2021. márc. 11. 01:28
 1/9 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
67%

Az hogy a koronavírus után egy új világrend jön létre, nem a Mi Hazánk találta ki.

Megírta már a világgazdaság is:

[link]

Az EU egészségügyi szerve is erről beszél:

[link]

De még a magyar kormány is:

[link]

Az egyetlen különbség hogy a Mi Hazánk nem támogatja ezt az Új világrendett.

2021. márc. 11. 02:58
 2/9 anonim ***** válasza:
40%

Az egyetlen különbség, hogy a Mi Hazánk az egyetlen, aki egy antiszemita összeesküvéselméletet farag abból, hogy a dolgok változnak, mert egy világjárvány után általában szoktak.

Volt már egy világjárvány 100 éve, amit a fasiszta mozgalmak előretörése követett (nyilván nem elsősorban a járvány miatt, de rátett egy lapáttal). Nem kellene megismételni a történelmet.

2021. márc. 11. 06:24
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Én azt nem értem, hogy amúgy nem érdekel és sajnálod az időt, de kérdés kiírására és a szalonnácizásra azért nem.
2021. márc. 11. 07:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát csak annyira érdekel, ameddig a kellemes időtöltésemet elrontják nyomuló hirdetésekkel. Nincs helye YouTube-on ilyennek, de ez egy másik téma.

A szalonnácizás kicsit tényleg zsigerből jött, de nem tudom mennyire indokolatlanul. Ha Mi Hazánkos rendezvényen karlendítenek mint a nácik, akkor talán érthető miért mondtam: [link]

Ne ismételjük meg a történelmet.

2021. márc. 11. 08:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Szóval ki is ez az ember az indexképükön?
2021. márc. 11. 08:33
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

Az úriember Klaus Schwab, a Világgazdasági fórum elnöke, aki The Great Reset címmel könyvet adott ki arról, hogyan képzeli el a járványt követő gazdasági és társadalmi helyreállítást.

Tessék beleolvasni, mielőtt összeesküvéselmélet-hívőnek bélyegzel egy egész pártot minden szavazójával együtt.

2021. márc. 11. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
56%

Nem kitalált bűnbak, ő is a Soros körhöz tartozó elit egyik tagja, aki érdekes megszólalásokkal került rivaldafénybe. A Great Reset kiadvány egyik szerzője. A Covid utáni gazdasági jövőt vázolták fel.

[link]

"Miközben minden hájjal megkent vagy egyszerűen csak ostoba, semmiből semmit nem értő liberálisok még mindig kétségbeesetten megpróbálják elhitetni a közvéleménnyel, hogy olyan, mint mélyállam vagy háttérhatalom, nem létezik, addig ez a nagyon is hús-vér háttérhatalom 2020-ban stratégiát váltott és a világ nyilvánossága elé lépett." - ez a Great reset terv.

2021. márc. 13. 18:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Most azzal hogy ellinkelted a magyar nemzetet, azzal nem igazán bizonyítottad ezt egy elfogulatlan, független, pártatlan forrással.
2021. márc. 23. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, tele lett neked linkelve az oldal😂😂😂 Mit akarsz még? Azt hogy majd Lord Jacob Rotschild kiálljon és mindenki előtt kijelentse hogy ez meg az lesz? Komolyan nem értem az ilyen összeesküvés fóbiásokat. Az orrotok előtt a valóság, gyakorlatilag ki van mondva minden, ti meg inkább visszafekszetek Csipkerózsika módjára aludni. Amikor Simon Peresz elmondta hogy felvásárolják Magyarországot akkor is meg akartátok minden áron magyarázni hogy jajj nem úgy kell azt érteni, ne gyártsunk összeesküvés elméleteket! Ez régen nem elmélet hanem gyakorlat. Szoktam volt mondani, aki alszik azt fel lehet ébreszteni, aki csak eljátssza, azt nem:)
2021. márc. 24. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!