Orbán jövōje. Ha rajtad múlna, 1) milyen munkát ajánlanál neki? 2) hova költöztetnéd, hol lakjon? 3)milyen ruhát viseljen 4) mit egyen?
Figyelt kérdés
Minden vicces és komoly válaszért is pacsi, akármelyik oldalról is jön.2021. márc. 9. 23:55
11/13 anonim válasza:
Hatos összefoglalta amit én én akartam írni. Összegezve: Orbán élete hátralévő részét börtönben töltse! De szó sem lehet playstationről és egyéb luxusbaromságról... bizony, nem üdülni, hanem vezekelni kéne neki a legszigorúbb intézmény falai között.
12/13 anonim válasza:
11# de akkor mit csináljunk egy Gyurcsánnyal, egy Veressel, egy Kunczéval, Lendvaival, Kovács Lászlóval, Demszkyvel??? Akkor róluk is " emlékezzünk" meg...
13/13 A kérdező kommentje:
12: tortenelemmel nem foglalkozom. Kerd szamon viktoron, miert nem szamoltatta el oket.
Mindenkinek ment a zold a valaszokert.
2021. márc. 10. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!