Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha most lenne a választás,...

Ha most lenne a választás, kire szavaznál?

Figyelt kérdés

Légyszives csak a pártnevét.

Fidesz-KDNP

Jobbik

MSZP-Párbeszéd

DK

LMP

Momentum

MKKP

Mi Hazánk

Egyéb pártok

2021. márc. 9. 13:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedves 8.-as. nem kell mindenkiről eredendően azt gondolni. Elég szar lehet így élni hogy mindenki rosszat akar, gondol. Tudod, nem, nem ez volt a cél, és szavazást sem véletlenül mem csatoltam. Ha az okára kíváncsi, megosztom önnel nagyon szívesen, a szavazásra mindenki nyomkod, viszont én azon személyek véleményére lettem volna kíváncsi, akik fel merik vállalni választásuk, annak ellenére hogy lehet hogy egyesek, melyeknek kicsit kevesebb jutott abból a bizonyosból, leszavazzák, mint ahogy ön gondolta hogy én teszem, illetve a másik okom pedig hogy szeretném hogy időt szánjanak a kérdésre, és aki rászánja magát hogy leírja a választ, az szavazni is nagyobb eséllyel fog elmenni tehát a felmérés pontosabb lesz.
2021. márc. 9. 13:50
 12/15 A kérdező kommentje:
9. Igaza van, sajnos, de a kérdésem részben ezért feltételes módban tettem fel. Értheti úgy is, hogy melyik az a párt, amelyik önnek a legszimpatikusabb
2021. márc. 9. 13:54
 13/15 anonim ***** válasza:
53%

"Tudod, nem, nem ez volt a cél, és szavazást sem véletlenül mem csatoltam. Ha az okára kíváncsi, megosztom önnel nagyon szívesen"

Ez a mondat priceless :DDD

TUDOD, ÖNNEL :DDDDDD

2021. márc. 9. 14:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Az értelem itt mutatkozik meg az emberekben. Felfedem a lapjaim, szórakozni akartam mindössze a válaszokon, mert ha leírom hogy "Légyszives csak a pártnevét." Pontosan tudtam hogy minden fog jönni, csak az nem amire kértem az embereket. Viszont arra én sem számítottam volna hogy ilyen buta a felhozatal, és egy ilyen kérdésnél ebbe kötünk bele mint a kedves 13.-as. :) Ez pedig, hogy ilyen [..] emberekkel élek egy világon, kicsit sem szórakoztat :(
2021. márc. 9. 14:05
 15/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem veszed észre, hogy mindenki rajtad röhög? Bocsánat, ÖNÖN röhög :D
2021. márc. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!