Merre találom a Fidesz választási programját, hogy a következő négy évbe mit fog tenni?
Figyelt kérdés
A korábbiak is érdekelnek, hogy össze tudjam hasonlítani. Többi pártnak megvan. Én ez alapján szavazok. Vannak ígéretesek. A fideszét sajnos nem találtam meg. 2018ast se.2021. márc. 7. 20:21
11/15 anonim válasza:
#7: Drága, ez az 1%-os pártocska pontokba szedett lózung-gyűjteménye, még azokból az időkből, amikor Karigeri még Zugló polgármestereként csetlett-botlott. Köszi! Tényleg jót röhögtem. :)
12/15 anonim válasza:
#10: A minden korábbinál bőkezűbb családtámogatási rendszer, a 110%-os orvosi béremelés, az adócsökkentések, a 13. havi nyugdíj visszaépítése, a 25 év alattiak SZJA-mentessége, stb. már mind megtörtént, illetve folyamatban van. Vagyis megvalósult intézkedések, nem pedig komolytalan ígérgetések, ballib módra. :)
13/15 anonim válasza:
#6 Megnéztem a linkedet. Ezzel kezdenek: "Alapjövedelem, alapnyugdíj,"
Na, innen nem is érdemes tovább menni. Marhaságokat mindenki képes összeírni csak felesleges. Ez nem program, ez mese.
15/15 anonim válasza:
Persze, hogy nem találtad meg, mivel nincs, nem is volt. Nyilván jövőre sem lesz. Minek a program, ha te írhatod a törvényeket és szó szerint százszor annyi pénzből kampányolhatsz, mint az összes többi párt együttvéve?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!