Fog működni. Miért ne működne? Eddig is működött. Szerinted mekkora káosz lenne, ha nem működne? Akkor nem 120 halott lenne naponta, hanem 10 ezer.
2021. márc. 4. 12:03
22/29 A kérdező kommentje:
Ha magánba kérsz időpontot CT-re ugyanúgy a kórházba fogsz menni. :D
2021. márc. 4. 12:03
23/29 anonim válasza:
#22 tudom, csak ugye a penz... :) undorito vilagban elunk. Itt vagyok 20 evesen es nem latok szep jovot. Imadom a gyerekeket es szeretnek is, de lassan meggondolando, hisz biztos, hogy szep, hosszu eletuk lehetne?..
2021. márc. 4. 12:07
24/29 anonim válasza:
Na hát én biztos fel nem veszem a maszkot. Azért megyek el sétálni h levegőt szívjak
2021. márc. 4. 12:09
25/29 anonim válasza:
Azt azért elmondhatná az illetékes, hogy az egyedülálló szülő hova tegye a gyerekeit, míg a betevőjüket keresi a munkahelyén? A négyéves vigyázzon a háromévesre? Vagy kivegyem az összes szabadságom, hátha nem lesz később óvodabezárás? Vagy mondjak fel? Többgyerekes egyedülálló szülőként úgyis kapkodnak utánam a munkáltatók.
Vagy így jártam, minek szültem annyit?
Aztán panaszkodnak hogy fogy a magyar, a gyerekvállalókat meg ellehetetlenítik.
2021. márc. 4. 12:10
26/29 anonim válasza:
Most sétáltam el egy iskola előtt, a tanárok ott álltak sort az iskola előtt aztán úgy vigyorogtak mintha az megnyerték volna az ötöst.
2021. márc. 4. 12:44
27/29 anonim válasza:
25ös csak van valami rokon, óvodai anyuka?
2021. márc. 4. 13:02
28/29 anonim válasza:
27 és az segíti a járvány megállítását?
2021. márc. 4. 13:10
29/29 anonim válasza:
Nem biztos. De nem is ez volt a kérdés. Akkor buszra sem szállsz fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!