Sajnos eddig baloldali érzelmű voltam, de szeretnék FIDESZ-essé vállni, hogyan fogjak hozzá?
@12: ezt meg honnan szedted? A fidesz egy félfeudális szélsőjobb párt -ugyanazt az irányt követi, mint a csúti példaképe, a lovastengerész...
Vagy szerinted Horthy is szélsőbaloldali volt?
#13 nem, nem ugyanazt. Felszínben követi.
Államosítások, állami árszabás, nem létező veszélyektől megmentés, versenykorlátozás, hanyatló nyugat bezzeg a szovjetúnió, magas adók állami alamizsna, sikerpropaganda, statisztika kozmetikázás, eléggé rákosias/sztálinias dolgok.
És akkor még ott van a fidesz tagok MSZMP, KISZ múltja, na meg a családjuké.
@14: amit leírtál, azok a hitleri Németország jellemzői...
Ja és a családok párthovatartozása? Ez sem új dolog: az NSDAP azonnal, a többiekre vonatkozó feltételek nélkül vette fel a tagjai körébe a kommunista pártból átlépőket...
De amúgy is ez teljesen ugyanaz az eset, mint amikor a nyilasokból ávós lett, a munkásőrből gárdista - a köpönyegforgatás egyáltalán nem különleges eset...
Szerintem ez egy trollkérdés.
Feltettem egy normális kérdést, amire egy komoly gondolkozású kérdező szerintem késztetést érezne válaszolni, de azóta eltűnt.
Ezt kérdeztem:
"Mit értesz baloldali érzelem és fideszes érzelem alatt? Mi a gondod az egyikkel, és miért tartod jobbnak a másikat?"
Ha már idáig eljutottál, csak egy dolgod maradt: szavazz a Fideszre!
No jó, még hozhatsz magaddal pár embert és részt vehetsz a Békefelvonuláson március 15-én :)
Egyébként minden elismerésem, nehéz most ezt nyíltan kimondani, amikor a rich men világuralomra törnek és ebben a Fidesz csak a rövidebbet húzhatja. Gratulálok a mély átlátáshoz és a bátorsághoz!
Úgy látom, sok jó érdekérvényesítő képességű, csak nyelvében magyar válaszoló van itt.
Amúgy a kérdés nem tűnik őszintének, inkább provokatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!