Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » RIP magyar egészségügy?

RIP magyar egészségügy?

Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 19:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Ja szóval te 44 napra otthagynád a családod mert a főnököd azt parancsolja... na persze.
2021. márc. 1. 20:29
 12/21 anonim ***** válasza:
#11. Ja, mert egy ekkora országban gondolom nem lehet megoldani ezt a kérdést, akkor a szegény orvos (akinek gondolom, szabadnapja sincs), 44 napig el van szakítva a családjától. :D Igen, ez ennek a szakmának egy sajátossága. Tök jól leírta a 10. válaszoló, hogy mi van, járvány idején szerintem is abszolút érthető a dolog.
2021. márc. 1. 20:43
 13/21 anonim ***** válasza:
66%

csak teljesül a fidesz terv.

-menjen mindenki a magán eü be!

-jah,hogy nincs 8 millád 1 porckorongsérv műtétre mondjuk?-

-akkor lúzer vagy és ba szódj meg!

-nincs 20 millád kemóra?

-akkor haszontalan vagy és amúgy is kár lenne a kezelésedbe ölt pénz!

tehát minden csak a terv szerint halad taps!

2021. márc. 1. 20:47
 14/21 Fsms ***** válasza:
100%
13# igen ez a terv. Magánegészségügy.
2021. márc. 1. 20:56
 15/21 anonim ***** válasza:

de egy olyan országban,ahol az átlag nettó 200 ropi?

elment az eszük.

2021. márc. 1. 21:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Yes.
2021. márc. 1. 21:09
 17/21 anonim ***** válasza:

#11 úgy említitek ezt az átvezénylést, mintha a frontra vinnék azonnal az orvosokat.

- Ez egy lehetőség, amit nem csoda, hogy beleraknak a szerződésbe egy egészségügyi krízis közepén

- Nincs döntés arról, hogy élnek-e ezzel a lehetőséggel az illetékesek a jövőben (szóval ez nem egy eldöntött tény, hogy biztos lesz, szerintem korrekt, hogy szerződésbe rögzítik és nem később kezdenek el össze-vissza kapkodni)

- Mint említettem, 44 napban maximalizálták, de így is vannak kivételek, például gyerekes orvosok esetén

Az lenne szerintem a legkorrektebb, ha ilyen krízisek esetén lehetne ezzel élni, megszabott keretek között.

2021. márc. 1. 22:17
 18/21 anonim ***** válasza:
A magán egyezségugy sem fizet jobban. Eppen kicsivel többet, mint az állami. +Nem is jobb sajnos. De ehhez már nem volt gyomrom, így otthagytam azt is. :)
2021. márc. 1. 23:13
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
2021. márc. 2. 02:31
 20/21 A kérdező kommentje:
Bianco szerződés, ez is érdekes.
2021. márc. 2. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!