Mit tennél a kormány helyében a járvánnyal kapcsolatban?
7 Nem értem hogy nincs klausztrofóbiájuk állandóan a jachtokon. Hát igen, mindenkit más tesz boldoggá, engem pl nem az ha bezárnak egy hajóba vagy bármilyen járműbe napokra.
Mondjuk az se ha a lakásba este, amikor hamarosan jönnek a kellemes esték már.
Mindent kinyitnék.
Senkit nem köteleznék oltásra sőt törvényben tiltanám az oltatlanok diszkriminálását.
ma 13:30
Pont ezen nevetek, hogy milyen hülyék vagytok, hogy leírtam egy módszert amivel Új Zéland és Ausztrália a mai napra gyakorlatilag felszámolta a koronavírust, ott már nyitva minden, Australian Open-t rendeztek, maszk nélkül mászkálnak mindenhova, fesztiválok mennek, és ti képesek voltatok lepontozni, mondván, nem hasznos. És akkor meglátom ezt, hogy valaki még meg is magyarázza a baromságot, na annak meg tapsolni kell. Arról már nem is beszélve hogy ezt a lekezelő stílust nem tudom hogy mi indukálta de én biztos nem.
Számolni meg tudok, igen, 300 milliárd forint lett volna minden magyart letesztelni, feltételezve hogy a kormány olyan hülye hogy nem saját maga oldja meg állami és egyetemi laborokban az egészet hanem piaci szereplőktől, magánkórházaktól veszi meg (a kormány nem ilyen hülye). És még ha ilyen hülye lenne is, az a 300 milliárd forint semmi a magyar költségvetéshez képest, semmi a tavalyi 5000 milliárd forintos költségvetési hiányhoz képest, és szintén semmi ahhoz képest hogy megvédhettünk volna iparágakat és családokat a tönkremenéstől, meg attól hogy az ország fele beleőrüljön a hónapok óta tartó céltalan, szelektív karanténozásba.
Az meg hogy te úgy emlékszel hogy "a laboroknak napi 100 tesztre volt kapacitása" annyira nevetségesen semmitmondó és pontatlan hogy kommentelni se vagyok rá hajlandó. Legyen elég annyi hogy az ellenkezője igaz annak mint amivel itt érvelni próbáltál.
Úgyhogy...Shut up.
ma 19:00
Fú, te valami nagyon komolyan figyelem és szeretethiányos ember lehetsz. Gondolkoztál már azon hogy miért van ekkora szükséged arra hogy idegeneknek megmagyarázd az igazadat? Mi történik akkor, ha nem küldesz el a picsába és faxkalap hülyegyerekezel le? Megáll a világ?:)
A szakmai vitát befejeztem, teljesen meddő, egyrészt mert te nem vitatkozni akarsz és érvelni hanem valakin a frusztrációdat levezetni, másrészt meg mert nem lehet vitának hívni hogy minden forrás nélkül 100-tól 10000-ig számokat puffogtatsz és elvárod tőlem hogy adjak mindezekre objektív magyarázatot.
Plusz nekem ugye nem is esik nehezemre tovább menni innen "vesztesként" és beletörődni abba hogy te ma úgy fekszel le aludni hogy vitát nyertél és neked van igazad. Simán meg tudom tenni:)
Ha már személyeskedünk, gondoltam ennyit én is megengedek magamnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!