Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Veszélyesebb lenne az állatker...

Veszélyesebb lenne az állatkertben lenni mint a templomban?

Figyelt kérdés
Jelenleg állatkertbe nem lehet menni de templomba meg igen ha helyi vezetés úgy dönt...
2021. febr. 4. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:
24%

Van az állatkertben szentelt víz ? Ugye nincs. Na látod ezért.

Ja meg pap sincs az állatkertben aki arra buzdítja a híveket hogy szavazzanak a fideszre.

Pedig olcsóbb lenne adni néhány répát a zebrának és ráírni az oldalára hogy szavazz a fideszre mint több milliárd forint közpénz adni a papoknak.

2021. febr. 4. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Akkor te sem tudod miért van kerítés? :D
2021. febr. 4. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Van a templomban oroszlán? Naugye.
2021. febr. 4. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem viszik el állatkertbe a Sanyikát legfeljebb hisztizik egyet. Ezzel szemben, ha egy vallásos ember nem gyakorolhatja a vallását, azt súlyos veszteségként éli meg.
2021. febr. 4. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
37%

Gyakorolja otthon a vallását.

Az persze senkit sem zavar hogy fél éve nem lehet rendesen sportolni. Az nem súlyos veszteség. De a b.zi vallás az mindenek előtt.

2021. febr. 4. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:

5. Sportolhatsz te is otthon.

Jól jönne egy kis empátia. Szerintem te nem vallásosan vagy oda a sportért. De ha igen, akkor javíts ki nyugodtan.

2021. febr. 4. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Szaladgálj te körbe otthon a nappaliban. Sőt hívd el néhány barátodat is hogy ne legyen olyan unalmas.

De szerintem neked a sportolás kimerül abban, hogy bekapcsolod az MTV-t és megnézel egy magyar meccset. Hogy hitelesebb legyen felveszed hozzá a kedvenc csapat mezét.

Aztán otthon a házi oltár előtt miért nem lehet imátkozni ? Kevesebbet bónusz pont jár érte ?

2021. febr. 5. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:
7. Ha nem vetted volna észre hatalmas intellektusoddal, irónikus voltam, hogy észrevedd magad. Amúgy én sportolok, szürkében el lehet járni, ha megbeszéled az edzővel, amúgy meg otthon is van "terem".
2021. febr. 5. 20:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!