Megbízol az orosz vakcinában?
Egyelore ugy tudom, hogy Lajka kutya es Gagarin hamarabb hart az urben mint az Amerikaiak ... azt mar ne is emlitsuk, hogy az amerikai urprogramokat is Bajkonurbol inditjak.
Szemmel lathato, hogy az oroszok mindig is amerika elott jartak :)))
Nem. De nem is érdekel. A nyugati gyártók an sem bízom azután hogy pl a pfizer nem egyszer állt már bíróság előtt mert hazudott a kotyvalékairól.
Nem is kell amúgy se nekem vakcina, bőven elég az immunrendszerem.
Mit számít?
Nincsen döntési lehetőség.
Mondja a zokos hogy van,...DE NINCSEN. :)
"Egyelore ugy tudom, hogy Lajka kutya es Gagarin hamarabb hart az urben mint az Amerikaiak ... azt mar ne is emlitsuk, hogy az amerikai urprogramokat is Bajkonurbol inditjak."
Másik, hogy az amcsik ugye a szovjet műholdakat lopkodták el a szállítás alatt, hogy tanulmányozni tudják. Volt amelyiket utána össze sem tudták rakni, mert minek ott az a rugó..
Még a kormány SEM bízik az orosz vakcinában!
Emlékszel?!?
Melldöngetve,harsogva voltunk "világelsők",akik mintát kaptak az orosz oltóanyagból!
Azóta SEMMI eredmény!
Közben a kormány szidja az Unió lassúságát...
Ékes példa a magyar kormány hozzáállására.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!