Miért van az, hogy aki Orbán hívő az Trumpot is isteníti egyben?
Mert oké, megértem hogy hisz a Soros pókban, aki a hálót szövi és lázítja a migránsokat a Magyarország elleni támadásra, meg megértem a krumplit is, de az embereknek komolyan nincsen ennyi realitás érzékük? Vagy hogy lehetnek ennyire szűk látókörűek?
Meg még az lenne a kérdésem ahhoz aki otthon van a témában, hogy Biden miért gonosz? Vagy őt is behálózta a Soros?
"biden's democrat party semmi koze a magyar ertelemben vett kocsikhoz"
"tobb mint 600 ballot disappear"
Magyarul vagy angolul írsz?
Hát aki azt sem látja, ami itt körülötte történik, az valószínűleg azzal sincs tisztában, ami a világ túlsó felén...
Semmi meglepő nincs abban, hogy aki képes rajongani a csútiért, annak Trump is szimpatikus.
06:50: nem istenítem Bident, szerintem Bernie Sanders sokkal jobb elnök lenne.
Viszont még mindig ő a kisebbik rossz Trumphoz képest.
Kicsit sem hasonlítanak minden amerikai magyar ezt mondja, nem értik itthon mitől a párhuzam. Szerintem egy nemrég közölt leleplező cikkben a válasz. Orbán vagyis a Fidesz végülis mondjuk úgy rászállt mint légy a szarra, hogy igazolja a migrációs mániáját azzal, hogy párhuzamba állítsa Trump mexikói határral kapcsolatos álláspontjával, holott semmi köze a kettőnek egymáshoz.
"A külpolitikai rovat jó ideig, ahogy fogalmaznak „valamelyest autonóm volt”, de évről évre egyre nagyobb nyomás nehezedett rájuk. A 2016-os amerikai elnökválasztás volt a fordulópont. Mi is követtük a mainstreamet, nem vettük komolyan Donald Trumpot. Aztán valaki valamelyik minisztériumban a fejére csaphatott, hogy Trump és Orbán politikája mennyire hasonlít, és onnantól nekünk is ehhez kellett igazodni." [link]
Innentől a Fidesz kommunikációja már mindvégig az maradt, hogy ő bizony olyan mint Trump és mindenben egyetértenek, legnagyobb barátok, sőt Trump csodálja meg minden. :D Arra határozottan emlékszem milyen ciki volt ez egy jó darabig a választás után mert Trumpnak az itthon beállított hatalmas csodálata ellenére nem nagyon akarózott még meghívni sem a mi kis csútinkat valamiért, itt a gyakorin is gúnyolódtunk ezen. :D
Obama kifedetten utálta Orbánt,
ezért örült mindenki, hogy Tump nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!