Akik nem szeretnék a vakcinát megkapni, azok az alkoholfogyasztás és a dohányzás káros hatásaitól is ennyire félnek?
8-as!
Arra figyelmezteti a WHO a szülőket, hogy fel kell készíteniük a gyerekeiket a COVID-19 elleni védekezésre, mert egy új tanulmány szerint a babáknál és a nagyon fiatal gyerekeknél is kialakulhatnak nagyon komoly tünetek.
Gyermekeknél legtöbbször enyhe tüneteket okoz a koronavírus, nemzetközi szinten ugyanakkor már a járvány első hulláma alatt regisztráltak olyan eseteket, amikor a koronavírus-fertőzést követően, későbbi szövődményként súlyos sokszervi gyulladás alakult ki (az angol rövidítés alapján PIMS; Paediatric Inflammatory Multisystem Syndrome). A Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján 2020. november 21-én diagnosztizálták az első ilyen esetet – közölte dr. Constatin Tamás docens. Az érintett 2 éves kisfiú az ún. Kawasaki-betegségre is jellemző szisztémás gyulladáshoz hasonló tünetekkel, a magas láz mellett testszerte kiütéssel, kötőhártyagyulladással, nyirokcsomó-megnagyobbodással, valamint tüdőgyulladással érkezett a klinikára.
.
Az a baj, hogy az ostobák még a saját szeretteik kárán sem akarnak tanulni.
9-es!
PONTOSAN! Elképesztő, hogy mennyi ostoba alak nyüzsög, hogy azt szavazzák
le, aki normálisan, a tudósok által közzé tett információkon alapuló véleményt nyilvánít. Sötét emberek vannak. Hála Isten, azért általában több a józan eszű ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!