Mit szóltak hogy a Mi hazánk nevű (4-5%-os) párt bejelentette hogy eljött az ideje feloldani a felesleges és kártékony korlátozásokat?
Annyira buta vagy hogy 150-el való száguldozást lakotterüten , aminek a baleset valószínűsége 90% (hacsak nem vagy forma1-es pilóta),covidnak meg 99.97%-os túlélési rátája van. Nem ártana tisztában lenni a statisztikával és a számokkal.
Ráadásul te kezdtél el sértegetni,mikor én nem gúnyolódtam senkin.
"covidnak meg 99.97%-os túlélési rátája van. Nem ártana tisztában lenni a statisztikával és a számokkal."
Mondja ezt az, akinek nem megy a matek...
Oszd már el egymással a két legelső számot pls... Na, mennyit kapsz? Mert nem 0.03%-ot...
"Ilyet még nem csináltak amit pár európai kormány tesz jelenleg"
Nem? Akkor javaslom felkeresni a spanyolnátha történetét
Egyébként ha már előjöttek a közúti balesetek: Az újévben eddig 18 ezren hunytak el közúti balesetben, és 35 ezren Covidban.
Biztos én vagyok az, aki nincs tisztában a statisztikával...
#27 azt nem tudom hogy balesetben hányan haltak meg, de azt tudom hogy covidban Magyarországon 10 ezren 1 év alatt, 10 millióból 10 ezer. Hmm az mennyi is 0.001%.
Ráadásul remélem tudod hogy az a 10 ezer is olyan hogy egyszer pozitív volt a tesztje,majd később meghalt valamiben=covid vitte el :D
Azt nem is említve hogy ezen elhunytak nagyrésze idős, súlyos beteg ember.
Úgyhogy ez sem jött be.
Kinában
KÜLFÖLDFotógaléria: egy éjszaka Vuhanban - a járvány után féktelen buli2020. december 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!