A következő választások előtt szerintetek Orbán ki mer állni egy nyilvános vitára az ellenzéki miniszterelnök-jelölttel?
#19 Gyurcsányod beleköt az élő fába s, honnan veszed hogy ne merne kiállni vitázni?
Ja, hogy te sem érted már amit mond, mert a kígyók egyre többet kígyóznak?
"#19 Gyurcsányod beleköt az élő fába s, honnan veszed hogy ne merne kiállni vitázni?"
Orbánra gondolt, ha nem esett volna le...
23
Mert orbán nem hazug alak?
Mielőtt elkezdenéd a Gyurcsányozást megjegyzem Gyurcsány rossz min. elnök volt. De Orbán lényegesen rosszabb.
"#22 Hazug alakról beszélt, vagyis gyurcsányról."
Most mindenféle mellébeszélés nélkül: Hány hazugságával szembesítselek Orbánnal, hogy felismerd a tévedésedet? 5? 10? 20? 50?
Le kéne állni ezzel a Gyurcsányozással!
Nem ez a két lejáratódott alak összehasonlítása a kérdés, hanem az, hogy Orbán ki mer-e állni egy nyílt sisakos, nyilvános, érdemi vitára a kihívójával, vagy - mint eddig 10 éve mindig - gyáva lesz hozzá?!
Úgy arcoskodsz,mintha lenne csak egy hasonló kaliberű emberetek.
Már össze vissza fogdostátok egymást és egyszerűen nincs köztetek olyan ember aki felelőséggel,megfelelő tudással,kiállással az életekre tudna állni.
Vitázni menjetek a kocsmába a vezíretekkel,a stílus már megvan a kocsmák meg lassan csak kinyitnak.
Visítozzatok moslékzabálók.
@28: tudom hogy egy fideszbirka számára hihetetlenül hangzik, de vannak olyanok, akiknek nincs szükségük arra, hogy egy führer mondja meg nekik, mit gondoljanak. Szóval az ellenzékieknek nincs szükségük egy orbánkaliberű diktátorra - ha lenne, akkor nyilván az állampárt oldalán lennének.
De még ha esetleg megengedjük azt a feltételezést, hogy kellene ilyen ember, akkor sem a jelenlegi rezsimre bízzuk annak eldöntését, hogy ki legyen az. Szóval köszönöm ha esetleg segíteni szeretnél, de személy szerint nekem nem szükséges, hogy a viktátor jelölje ki Fletót vezéremül. Majd én eldöntöm, kit és milyen mértékben fogadok el vezetőül -a demokrácia oldalán ez már csak így megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!