Fix hogy jan. 11-től visszaàllnak a dolgok?
Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 09:44
1/12 anonim válasza:
Nem, mert rendkívüli jogkörökkel rendelkezni jóóóó és Orbika államososat jáccik! :D
2/12 anonim válasza:
Akkor lesz fix ha bejelentik.Addig semmi sem fix.
3/12 anonim válasza:
Nem,folytatódik feb. 1-ig.Utána kis szünet,majd a 3.-dik hullám.Benne lesz a húsvét is.
4/12 anonim válasza:
Attól függ. Eléggé összevissza csinálnak, közölnek mindent a politikában, szóval biztos válaszokat nem lehet mondani. Én látok rá esélyt, hogy az utolsó pillanatban megint meghosszabbítják. De itt inkább az a kérdés, hogy mennyire áll politikailag, vagy gazdaságilag érdekükben egyik, vagy másik verzió. Sajnos erre nem fogjuk sose tudni a választ egyszerű halandóként. Mindenesetre bízzunk abban, hogy nem hosszabbítják meg, mert semmi értelmét nem látom, főleg az esti kijárási tilalomnak.
5/12 anonim válasza:
Mivel még mindig magas a szám, szinte tuti, hogy marad.
6/12 A kérdező kommentje:
igazatok van, köszi :)
csak mert néztem én is nagyokat, hogy már most eldöntötték, hogy megszűnik az esti tilalom, kinyitnak az iskolák..
aztán addig ki tudja mennyi fertőzött lesz az ünnepek miatt, mondjuk úgy babrálnak a számokkal ahogy csak akarnak
2020. dec. 17. 09:58
7/12 anonim válasza:
Mi számít visszaállásnak?
Ha az edzőtermeket kinyitnák, plusz ezt a közterületi maszkozást eltörönék az éjszakai kijárási tilalommal és az ingyen parkolással nekem már az nagy királyság lenne.
8/12 A kérdező kommentje:
7. én is az ilyesmikre gondoltam
2020. dec. 17. 09:59
9/12 anonim válasza:
Mi fix ebben az országban? Egyik nap tiéd másik nap már az államé.
10/12 anonim válasza:
1
Pedig nem azt mondta a parlamentben a csúti hogy nem a kormány felelősgége a járványt kezelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!