Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Megint bedőltem a baloldal...

Megint bedőltem a baloldal álhírének?

Figyelt kérdés

Nem hittem el, azt gondoltam, kötelező, nincs választás, ha kirendelnek-menni kell, stb.

Napokban olvastam valakitől, itt a fórumon írta, hogy náluk úgy van, hogy nem kötelező, és nem jár érte kirúgás, ha nem vállalja a tesztelést. Azt gondoltam, kamu.

De ezek után lehet engem is megtévesztett a baloldal ármánykodása.

A járvány kirobbanásig velük voltam, de ahogy az egészségügyiseket próbálják támadni napról napra, számomra az sehogysem jár együtt a jövőbeni szimpátiával.

olvassátok el.

[link]

hosszabban itt is megtalálható, ne azt nézzétek, hogy milyen lap, hanem magát a lány véleményét.

[link]

2020. dec. 1. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

1. De nézzük, mégpedig tapasztalat okán.

2. Az nem igazán világos, ha bedőlsz valaminek, abból miért következi a baloldal ármánykodása. Ha igaz amit írtál, valamiért kirendeltek, erről olvastad itt a fórumon, hogy "ott" nem kötelező, ezt alkalmaztad magadra és ráfáztál. Hogy ami "ott" érvényes, annak miért kell ugyanolyannak lenni "itt", az csak a te megalapozatlan következtetésed. Ennyi. Ehhez semmi másnakköze nincs.

2020. dec. 1. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
22%

Sajnos ahogy gyurcsánytól megszokhattuk, hazudnak reggel, éjjel, meg este.

Azt is állították, hogy a tanároknál nem lehet visszautasítani a tesztelést meg kirúgás és hasonlók lesznek - nálunk már volt tesztelés a múlt héten állami, előtte héten önkormányzati szervezéssel, a tanárok maguk döntöttek róla hogy akarják-e vagy sem. Egy dolog volt kötelező, visszaadni a kapott papírt aláírva, azon meg vagy volt teszt eredmény, vagy nem - ennyi.

Nálunk is fiatalok voltak tesztelni, nagyon profin végezték a munkájukat és teljes védőfelszerelésben voltak, jól láthatóan megkaptak mindent ami szükséges volt.

Most ez a téma, szidni kell az egészségügyet, korábban az oktatásban dolgozókat szidták, előtte meg a sportra mentek rá. Közben persze ostoba tanulatlan parasztok nekik a vidékiek, patkány mindenki aki nem rájuk szavazott stb. stb. Még egymást is mocskolják állandóan. Tőlük ennyi telik. Csak azt nem értem hogy van még ember aki támogatja őket?

2020. dec. 1. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Be bizony...figyelj tőlük többre nem futja, soha, amíg csak élnek. Jól jegyezd meg, kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!!
2020. dec. 1. 13:18
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Ne már, meg se nyitom a linkeket. EZEKET tekinted hiteles hírforrásnak?! Nincs több kérdésem.
2020. dec. 1. 13:23
 5/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
80%
Add át üdvözletem a Fidelitas-irodának!
2020. dec. 1. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
71%

"kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!"

Érdekes, ehhez képest a Fiatal DEmokraták SZövetsége gyk. csak ex komcsikból áll :D

2020. dec. 1. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán, ha valaki véletlenül nemet mert mondani a részvételre, akkor Dékán személyes hívta fel, hogy akkor ezzel a párhuzamosan a féléve meg lesz tagadva.
2020. dec. 1. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Bdöltél,kérdező!

A linkek alapján,inkább a jobboldalnak...

2020. dec. 1. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!