Melyik pártra fogsz szavazni 2022-ben?
Figyelt kérdés
+ rövid indoklás, és, hogy mit vársz majd tőlünk.
Nem/kor is jöhet.
Én tanácstalan vagyok.
(Személyeskedést, mocskolódást mellőzzük)
2020. nov. 30. 14:35
1/15 anonim válasza:
Csak a fidesz, mert gyurcsanybol nem kerek
2/15 anonim válasza:
Egyikre sem mert nem tudom komolyan venni egyik pártot sem. Aki kellően bele ássa magát ezeknek a pártoknak a munkáiba, cselekedeteibe, retorikába, az tudja hogy egyikre sem szabad szavazni mert mindegyik önellentmondásos hazug, hatalomra éhes és korrupt.
3/15 anonim válasza:
A közös ellenzéki listára.
Azért, mert azt szeretném, hogy eltűnjön végre ez az aljas kormány(akiknek egyébként 2 éve még hű támogatója voltam)
Tudom, hogy nagyobb változás nem lesz, de azért jobb életszínvonalat szeretnék. Meg fejeződjön be a lopás, és a gyűlölködés, ami 10 éve megy!
4/15 anonim válasza:
Fidesz, az elenzéknek sajnos semmi értelmes programja nincs ( a FREESZFE, BLM, nem az)
5/15 anonim válasza:
Senkire, hacsak fel nem bukkan addig valami értelmes ellenzék, vagy valamelyik az ellenzék közül esetleg a Fidesz meg nem embereli magát.
6/15 anonim válasza:
Csakis a Fidesz, pedig nem vagyok az a nagy Fidesz-fan, de a mostani ellenzék sajnos szinte naponta bebizonyítja hogy őket végképp nem szabad választanom...
7/15 anonim válasza:
Az ellenzéki össze fogásra, tudom hogy nem nyerik meg, de gyengítsék a fideszt és ne 2/3 -al uralkodjanak, tehát jelentős dolgokba az ellenzéknek is legyen beleszólása.
33/F
9/15 anonim válasza:
Ellenzéki összefogás. Sok mindenben nem értek egyet velük, (sőt, ideológiailag inkább jobboldali vagyok) de ezt a korrupt, tolvaj bandát el kell végre tüntetni az ország éléről.
10/15 anonim válasza:
Nem ez az ellenzék fogja eltüntetni. Majd egy olyan ellenzék fogja, ahol nincs Gyurcsány és régi levitézlett emberek. Ez nem 2022-ben lesz. Mkkpra szavazok. De ha arra nem lehet, csak eközül a kettő közül, akkoris elmegyek és Gyurcsány ellen fogok szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!