Fideszesek? Előfizettek a NERflixre?
Kíváncsi lennék a fidesz hívek mennyire lelkesen nézik, olvassák a fideszmédiát, amiben csak egyoldalú propagandát lehet látni, a kormány esetleges hibáiról soha nem esik szó.
Legalább az ellenzéki sajtóban a kormány és az ellenzék dolgaival foglalkoznak, mindkettőről leközlik a negatív témákat is.
Hű, apám... ez a nap poénja...
<sarcasm off>
Ebben a filmes oldalban, éppen nem látok politikai nézeteket.
Ha valakinek kényelmes az,hogy havi díjért nézheti a magyar filmeket,szerintem-pártpolitikától függetlenül-elő fog fizetni rá.
Én inkább az egész értelmét, nem látom...
7
Azon túl hogy egy a te adódból finanszírozott "nonprofit" cég elad neked havi közel netflixes havidíjért a szintén te adódból finanszírozott neres filmkészítők "műveit". Kicsit sokszor fizetünk ugyanazért. Páran meg csúnyán megtollasodnak ebből is. Ha valóban pártpolitikától függetlenül elérhetővé tennének egy csomó magyar filmet, régit, újat, indiet, meg a környező országokból is hasonlókat leszinkronizálva amihez amúgy hozzá se jutsz, azt mondanám hogy megér havi 500-800 forintot még nekem is. De így ha fizetnének se nézném.
Arra utaltam...Nem látom az értelmét.
Van filmarchívum,régi filmek adatbázisa...amik hozzáférése fizetős.
Ezért nem értem a "legújabb" kezdeményezés értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!