Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek? Előfizettek a...

Fideszesek? Előfizettek a NERflixre?

Figyelt kérdés
Pártszimpatozánsként ez megkerülhetetlen?
2020. nov. 20. 09:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Nincs tévém.

2020. nov. 20. 09:34
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell előfizetni mert, automatikusan jár nekünk.
2020. nov. 20. 09:46
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Kíváncsi lennék a fidesz hívek mennyire lelkesen nézik, olvassák a fideszmédiát, amiben csak egyoldalú propagandát lehet látni, a kormány esetleges hibáiról soha nem esik szó.

Legalább az ellenzéki sajtóban a kormány és az ellenzék dolgaival foglalkoznak, mindkettőről leközlik a negatív témákat is.

2020. nov. 20. 09:46
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező, te melyik párt "szimpatozánsa" vagy? (Csak kíváncsi vagyok a rengeteg "Fideszesek" kezdetű kérdés tükrében. Esetleg a posztkomcsi MSZP-é? A nemlétező Párbeszédé? A Gyurcsánnyal terhelt DK-é? A haldokló Jobbiké? A parlamentbe sem bejutott Momentumé? Komolyan érdekel...) :)
2020. nov. 20. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Nos? Melyik párt mellé állnál büszkén oda, hogy az ne legyen a számodra vérciki? :)
2020. nov. 20. 10:08
 6/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
48%

Hű, apám... ez a nap poénja...

<sarcasm off>

2020. nov. 20. 10:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a filmes oldalban, éppen nem látok politikai nézeteket.

Ha valakinek kényelmes az,hogy havi díjért nézheti a magyar filmeket,szerintem-pártpolitikától függetlenül-elő fog fizetni rá.

Én inkább az egész értelmét, nem látom...

2020. nov. 20. 10:39
 8/9 A kérdező kommentje:

7

Azon túl hogy egy a te adódból finanszírozott "nonprofit" cég elad neked havi közel netflixes havidíjért a szintén te adódból finanszírozott neres filmkészítők "műveit". Kicsit sokszor fizetünk ugyanazért. Páran meg csúnyán megtollasodnak ebből is. Ha valóban pártpolitikától függetlenül elérhetővé tennének egy csomó magyar filmet, régit, újat, indiet, meg a környező országokból is hasonlókat leszinkronizálva amihez amúgy hozzá se jutsz, azt mondanám hogy megér havi 500-800 forintot még nekem is. De így ha fizetnének se nézném.

2020. nov. 20. 12:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Arra utaltam...Nem látom az értelmét.

Van filmarchívum,régi filmek adatbázisa...amik hozzáférése fizetős.

Ezért nem értem a "legújabb" kezdeményezés értelmét.

2020. nov. 20. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!