Liberális pártok miért tiltják le a kommentelési lehetőséget youtube-on?
3
Köszi pajti, ennyi erővel holnap már az egész internetet is betilthatnák...
"Köszi pajti, ennyi erővel holnap már az egész internetet is betilthatnák..."
Hát lenne haszna, mert a sok hülye aki ontja a baromságait legalább visszakerülne oda ahova való.
7
Na akkor takarodhatsz is innen, nem kötelező az internetet használni.
Pá!
A betiltás mint olyan, számomra egyenértékű a diktatúra és a butaság egyvelegével. Nagyjából így: "nekem más a véleményem, hogy mer ez it okoskodni, megtiltom, hiszen ellenérvet nem tudok kitalálni".
Ennyit a betiltásról. Amiről viszont itt szó van, az nem betiltás, hanem - kissé nyersen - azt jelenti, elmondtam az álláspontomat, a tiéd nem érdekel. Esetleg azt: elmondtam az álláspontomat, de ez a közeg annyi zagyvasággal telített, hogy nincs kedvem azt a két három használható véleményt kimazsolázni.
#1, #4 ehhez képest Cicerót jobban pártolom, pedig neki is mindenről ugyanaz jutott eszébe. Igaz, ezen felül tett egyet és mást, ami fennmaradt 2000 éve.
#5 időnként eltöprengek, nem lenne-e hasznosabb a világnak legalább az, ha egy automatizmus egy adott szinten alulit azonnal törölné. Igaz, egyes blogok után nem lenne ott az a több ezer hülyeség. Ezek ugyanis sokszorosan hatékonyabban butítanak, mint a világ összes iskolája nevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!