Milyen ideológiát vallok és melyik oldalhoz tartozom?
Figyelt kérdés
Röviden rólam: fiatal fiú vagyok, főként magyar felmenőkkel, de vannak más nemzetiségűek is, osztályokból vegyesen vannak a felmenőim között, egyszerre vagyok humán és reál érdeklődésű.2020. okt. 23. 22:56
31/35 A kérdező kommentje:
Minden nemzet elnyomása, nem indok, arra, hogy minket, magyarokat miért nyomnak el. Nem lenne az EU rossz, ha nem tartozna, hozzá egy ilyen káros ideológia. Ez pont olyan, mintha a gyilkosság alól, azért mentenél fel valakit, mert az ő szüleit is megölték.
2020. okt. 27. 14:24
32/35 anonim válasza:
Nem nyom el az eu. Egyébként a magyarok önként léptek bele.
33/35 A kérdező kommentje:
Rövid és tömör... Ez aztán az érvelés! És önként is lépnének ki, ha lenne róla szavazás. Szerintem senkinek nem szimpi a "Nemzetközi Aberráltak és Nagytőkések Társasága".
2020. nov. 1. 16:05
34/35 anonim válasza:
Nem. Egyáltalán nem lépnének ki. A t kis agyacskádban van ez csak.
35/35 A kérdező kommentje:
A magadfajtáknak is van sok minden az agyacskájában...
2020. nov. 2. 15:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!