Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ennyit fognak keresni az...

Ennyit fognak keresni az orvosok a béremelés után. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Itt a táblázat.

[link]

2020. okt. 3. 18:36
A kérdező szavazást indított:
Elégedett vagyok az emeléssel
Ez még mindig kevés
Ez nagyon sok már
31 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem most kellene oket megbecsulni mikor baj van. elotte is
2020. okt. 3. 18:42
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Remelem par dokit lecsuknak majd kenopenzert.ne ugy kezdje mar a beszelgetest allami rendeloben hogy akkor tiz ezredes lesz.
2020. okt. 3. 18:44
 3/14 A kérdező kommentje:
2: sajnos van ilyen doki, aki előre kijelenti, hogy neki ennyit kell adni és punktum. De van olyan is, aki nem jelent ki semmit, végzi a munkáját és a beteg hálából ad neki. Szerintem az utóbbi abszolút elfogadható (lenne), hisz az a beteg saját döntése, nem kötelező. Az előbbit viszont igen, szankcionálni kéne.
2020. okt. 3. 18:46
 4/14 meszike91 ***** válasza:
94%
Ha ez tényleg megvalósulna úgy hogy a hálapénz minden formáját tényleg tiltanának akkor elégedett lennék.
2020. okt. 3. 18:46
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Látom most ez van kiadva, hogy a "kárcsony alkalmatlan", "karácsony autósüldöző", "tarlós jobb volt", "az ellenzék mögött gyurcsány áll", "az ellenzék beengedné a migránsokat" után most az orvosok állítólagos(!) majd valamikori, valószínűleg majd a választások utánra ígért béremelését kell nyomni. Ma ez kb. a huszadik ugyanolyan kérdés, mert az előző 19 nem volt megfelelő.
2020. okt. 3. 18:54
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Hálapénzt nem lehet betiltani.. mivel ugye okosba megy
2020. okt. 3. 18:55
 7/14 A kérdező kommentje:
5: Nyugi :) ne legyél már dühős. Ez rengeteg pénz, két ütemben fogják szerintem végrehajtani, ahogy olvastam. Mostanában a 70%-a és 1 év múlva a maradék. DE erről még folynak a tárgyalások, az is lehet, hogy egyből odaadják az egész 100%-at azt jólvan. De meglesz, az biztos. Örüljünk már ennek is!!
2020. okt. 3. 18:58
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
Én komoly összegben mernék fogadni - ha mondjuk lehetne a tippmixen - arra, hogy nem lesz ez az emelés még 50%-os se a valóságban. Nem is olyan régen "emelték" az egészségügyben dolgozók fizetését, akik aztán sorra töltötték fel a fizetési papírjaikat, hogy más juttatást meg csökkentettek és ugyanannyit vagy még kevesebbet keresnek, mint korábban. Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy nem fogják minden orvos fizetését nem hogy 100%-kal, de 70-nel vagy 50-nel se emelni. És hogy nem fog minden szakorvos 6 év gyakorlat után 1 millió felett keresni.
2020. okt. 3. 19:02
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
Ha ez nem egy kamu béremelés mint a tanároké és a hálapénzt szigorúan büntetik majd akkor én örülök neki.
2020. okt. 3. 19:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mostantól csak gyógyultak lesznek ?

És mindenkit kivizsgálnak szépen ?

2020. okt. 3. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!