Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem arról volt szó, hogy több...

Nem arról volt szó, hogy több szigorítást nem vezetnek be a koronavírus járvány kapcsán?

Figyelt kérdés

Tegnap még az Operatív Törzs tájékoztatóján arról volt szó, hogy lassult a járvány terjedése és ez azért van mert betartjuk a szabályokat. A szabályokat pedig ha betartjuk nem pesz szigorítás.

Ma az Operatív törzset Kiss Róbert azzal nyitotta meg, hogy ma dönt a kormány szigorításról.

Most akkor mi van? Cili is ma meg már elkezd vinnyogni, hogy jajjj ezek nagyon sajnálatos adatok, ez nagyon rossz, ez nem jó.

Most akkor mivan? Mi az igaz? Tényleg szigorítás jön?

2020. szept. 30. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Ezek azt sem tudják ma hogy tegnap mit hazudtak. pont olyanok mint azorbán banda, nem véletlen hogy azorbán őket jelölte ki erre a feladatra.
2020. szept. 30. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
11%

"A szabályokat pedig ha betartjuk nem pesz szigorítás."

Nem tudom, ez pontosan hogyan hangzott el, de így elképzelhetetlen.

Ui. a szigorítás a járvány-helyzettől függ. A járvány-helyzet valóban függ attól, hogy betartjuk-e a jelenlegi intézkedéseket, de nem csak attól, és nem olyan egyszerű az összefüggés, minthogy elzárom a csapot, nem folyik a víz, megnyitom, akkor meg folyik.

Az intézkedéseket későn hozták, és elég gyenge korlátozások voltak/vannak. A helyzet meg nagyon rossz, és még nem látjuk a végét. Szerintem a szakemberek hetek óta rágják Orbán fülét, hogy ennél többre van szükség, mert nagy a baj. Csak ő nehezen szánja rá magát.

Azt meg épeszű ember nem várhatja, hogy Müller Cecília a tévében egyenes adásban azt mondja, hogy "ennél sokkal keményebb korlátozásra lenne szükség, de hiába mondom a miniszterelnök úrnak".

2020. szept. 30. 12:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Persze, csak Orbán meg most szarik nagyot a szakemberek véleményére mivel 2 év múlva választás és Orbán most igyekszik a köznép kedvébe járni, hogy rászavazzanak.

Megszavaztuk, hogy az országnak működnie kell ezért most a szakemberek véleményét fogja meghazudtolni mindazért, hogy szimpátiát nyerjen a szavazó állampolgárok körébe.

Szóval nagy szigorításra én nem számítok, csak furcsa, hogy összevissza beszélnek.

2020. szept. 30. 12:57
 4/7 árokpart ***** válasza:
87%
Végighallgattad az alezredes úr mondatát? A belső határokon lévő határellenőrzés meghosszabításáról döntenek.
2020. szept. 30. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

"Nem arról volt szó, hogy több szigorítást nem vezetnek be a koronavírus járvány kapcsán?"

NEM.

Arról volt szó, hogy minden héten felülvizsgálják az aktuális helyzetet és megteszik amit kell. Ha szükséges akkor szigorítanak, ha meg majd lehet, akkor enyhítenek.

2020. szept. 30. 13:00
 6/7 A kérdező kommentje:
#4 Arról is. Én így hallottam.
2020. szept. 30. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
18%
Zárnak majd az iskolák. ;). Megmondtam amúgy. Ahogy lemegy a szuperkupa jön a szigorítás. Focibuzernyám idióta.
2020. szept. 30. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!