A Forintot kimondhatóan bedöntötte a Fidesz?
#Appledrink (29)
sok olyan ember van, akinek elege van a Gyurcsány-Orbán háborúból, és vagy az ellenzéket választja, vagy senkit (vagy Orbánt)
de azért szépen eljutott hozzád a Fidesz propagandája ("Sorosbérenc")
#30 Ahhoz hogy fideszes legyek, az kellene, hogy rájuk szavazzak.
Továbba az is kellene, hogy úgy gondoljam, ők mindent tökéletesen csinálnak. Már párszor kifejtettem az oldalon, miért lehet őket szidni, csak te épp vagy nem akartál elolvasni olyan kommentet ami nem feltétlenül ért veled egyet, vagy lemaradtál a fejlődésben hatodikosként és ott tartasz hogy nem tudsz értelmezni 2 sornál hosszabb szövegeket.
De akkor leegyszerüsítem a neandervölgyi fejednek.
Fidesz rossz. Ellenzék rossz. Forint szar. Forint szar is lesz.
Hát igen, a haverok által miket nem hall az ember. Nemzetközi szinten Magyarország elég "hírhedt" lett az utóbbi években, úgyhogy innen is hallok többé kevésbé hiteles infókat. Azért azt ne hidjétek, hogy csak otthon van propaganda, meg hírmosás. Itt nyugaton van belőle a legtöbb :D
Rákosi: "Aki nincs velünk, az ellenünk van."
Kádár: "Aki nincs ellenünk, az velünk van."
A Fidesz szalonellenzékének birkái: "Aki nincs ellenünk, az a Fidesszel van."
Elvakultabbak vagytok, mint a fideszesek.
Azt hittem jól folytatod:
Rákosi: "Aki nincs velünk, az ellenünk van."
Kádár: "Aki nincs ellenünk, az velünk van."
orbán: "Aki nincs velünk, az kommunista lipsi sorosbérenc hazaáruló magyarellenes"
A fidesz szalonellenzékének birkái: "én nem a fideszre szavaztam, utálom a fideszt, de a fidesz ellenzéke az kommunista lipsi sorosbérenc hazaáruló magyarellenes, és a fidesz a legjobb ezek közül" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!