Mit gondoltok arról, hogy a Mi Hazánk hogy a Fidesz "zsebpártja"?
A jobbikkal ugyanezt, ugyanezek csinálták 10 évvel ezelőtt, akkor éppen az volt a fidesz "zsebpártja" meg hasonlók. Egészen addig, amíg nyíltan be nem álltak a ballibek mellé.
De most is ha a nagy ellenzéki összefogásban bárki mást mer mondani mint ami ezeknek a megmondóembereknek a szándéka, döntése, azonnal megy rá a bélyeg, hogy a fidesz beépített embere stb. Tök mindegy hogy addig mit csinált, melyik ellenzéki párt tagja - ha nem azt fújja amit a kánon, máris megy a bélyeg. Hogy a többiek okuljanak és ne is merjenek eltérő véleményt megfogalmazni.
Van aki szerint már az MSZP is😂😂
Lassan minden ellenzéki párt a Fidesz zsebpártja lesz 😂😂
Amúgy szerintem nem!
Nem.
A koalícióspartnerség a másik oldalon van, ott a régi jobboldali párt, és felvette a liberális programot.
Most nézem HOGY tényleg elrontottam a kérdést. Mindegy.
Amúgy szerintem sem. Mint fentebb is írták, a balosok szívesen ráhúzzák minden jobbosra, hogy összejátszanak. És igen, a Jobbikot is addig szidták, míg be nem állt melléjük. Régen mindig rasszistának meg antiszemitának gúnyolták őket, most meg hallgatnak a Borsod 6.-ban induló Jobbikos jelölt korábbi kijelentései kapcsán. A Jobbik pedig ugye Gyöngyöspata kapcsán kussolt mélyen.
Hazugság.
A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely valóban jobboldali értékrendet képvisel.
A Fidesz egy jobboldalinak LÁTSZÓ párt legfeljebb, akinek köze nincs a nemzettudathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!