A fidesznél mi ez az új víruskezelési stratégia?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy semmit nem csinálnak. Semmilyen korlátozás, sem tömeges tesztelés, csak ülnek és várnak miközben napi 500 új fertőzöttet találnak és ennek kb 3-4-szerese lehet a valós új fertőzött. Mire várnak? Nyunyókának nem volt ideje kifosztani a pesti turkálókat?#FIDESZ #cov-sars2
2020. szept. 5. 19:12
11/12 A kérdező kommentje:
Se iskolákban se boltban se buszokon nem kell maszk. Legalábbis gyakorlatban. Nekem pont a buszsofőr mondta, hogy nem kell hordani.
2020. szept. 5. 22:12
12/12 anonim válasza:
Valószínűleg nem a fidiotizmus világában él, ja.
A való világban maszk, és időpont nélkül mentem a héten orvosokhoz, határokat papíron zárták le, ott vannak a beszámolók, cikkek, hogy szabadon lehet mozogni (na persze ezzel semmi gond nincs, hisz nem ezért terjed w vírus).
Boltokban van aki maszkban járkál, aki eddig is... van aki nem. Munkahelyen nem láttam maszkokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!