Most hogy a Fidesznek nem sikerült megtrollkodnia az ellenzéki összefogást Puzsér és Berki indításával Októberben így lehet bevetik az atombombát Toroczkai és Thürmer Gyula indításával 2022-ben?
Figyelt kérdés
#Fidesz, téglák az ellenzékben
2020. aug. 31. 21:21
1/8 anonim válasza:
Hogy mi van?
Szerintem ne igyál ma már többet!
2/8 A kérdező kommentje:
Egy sima kérdés volt.Ha nem tudtad értelmezni te ittál. Különben nem egyből ez jutott volna eszedbe.
2020. aug. 31. 21:31
3/8 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek így semmi értelme.
4/8 anonim válasza:
Thürmer meg Toroczkai mint atombomba? Mondjuk onnan nézve lehetséges.
5/8 anonim válasza:
Thürmer eddig is mindig indult, szóval nem tudom ez miben lenne másabb.
6/8 anonim válasza:
Szerintem valami ütősebb meglepetés lesz. Előtúrják valahonnan Anettkát és bevetik a salalaromale Győzikét, beraknak mögéjük valami kamupártot és elhíresztelik, hogy benne vannak az összefogásban, bejátszák a cirkuszi zenét, legutóbb is hogy bejött ez a stratégia.
7/8 anonim válasza:
Szeretnél te negyed annyira erkölcsös és őszinte, feddhetetlen lenni, mint Puzsér Róbert. Őt nem a Fidesz indította, ők Gyurcsányt szokták, hogy elriasszák az ellenzékre szavazástól a bizonytalanokat.
Puzsér Róbert azért indult, hogy mindkét korrupt oldalt, a kormányt és az álellenzéket is kihívja, mert szerinte a kettő ugyanolyan rossz.
És ezért indították direkt ellene Berkit, hogy így lehessen őket emlegetni, hogy "Puzsér és Berki", hogy egy buta celebnek lehessen beállítani egy független értelmiségit.
8/8 anonim válasza:
Puzsér Róbert nem volt kamujelölt, csak Berki. Ő még annyi szavazatot sem tudott szerezni, amennyi ajánlást kell összeszedni. A Mi Hazánk sem kamupárt, hiszen parlamenti bejutásra esélyesek és nagyonis folytatnak valódi politikai tevékenységet. Thürmer pártjával már vannak kétségeim, de szerintem ők is komolyan veszik a választáson indulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!