Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit szólnátok egy ilyen új...

Mit szólnátok egy ilyen új irányvonalhoz az ország számára?

Figyelt kérdés

A következő intézkedések lennének bevezetve:

-Kilépés az EU-ból, viszont erősebb, nagyrészt hadászati és technológiai szövetség kötése az USÁ-val

-Magyarország áramának 100%-át atomenergia adja

-Fúziós erőművek kutatásának és űrkutatásnak a támogatása

-Kereskedelmi TV-csatornák betiltása

-Streaming szolgáltatások (pl. Netflix, HBO Go stb.) betiltása

-Kábeltévé betiltása

-Térfigyelő kamerák betiltása

-Amerikai egyháztörvények bevezetése

-Benzin és gázolaj árának, valamint robbanómotoros autók adójának megötszörözése

-Állami elektromos-autó program

-Állami tulajdonú hotel, étterem, büfé, és ételautomata-lánc bevezetése

-Dohányboltok megszűntetése, bárhol lehessen dohányt venni

-Dohányra és alkoholra csak ÁFA lenne kivetve

-18 év alattiak vásárolhatnak dohányt, alkoholt, látogathatnak kocsmákat, és szerencsejátékozhatnak

-Szabad lenne biztonsági öv nélkül autózni

-Szabad lenne a gyereket a tanárnak megpofozni

-Bárhol szabadna cigizni

-Kevésbé büntetnék az ittas vezetést, szexuális zaklatást, és verekedést

Mit szóltok hozzá? Tetszene vagy nem? Miért?

2020. aug. 28. 23:18
A kérdező szavazást indított:
Tetszik
Nem tetszik
37 szavazat
1 2
 1/12 hollófernyiges ***** válasza:
100%
A Wartburg gyártásának újra megindítása hiányzik.
2020. aug. 28. 23:23
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Szar
2020. aug. 28. 23:33
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Ha már lúd legyen kövér:

-Kilépés az EU-ból, viszont erősebb, nagyrészt hadászati és technológiai szövetség kötése az USÁ-val

-> Nem értek egyet az USA-hoz való közeledéshez. Magyarországnak egy hármas állást kell kialakítani, meg kell őriznie az egyensúlyt az USA, Oroszország és Kína között. A II. Világháborúban annyira ráfüggtünk a németekre, hogy a britek már nem kértek belőlünk, így szopás lett a vége.

-Magyarország áramának 100%-át atomenergia adja

-> Nem vagyok annyira oda az atomért, mivel időnként történnek balesetek. Szerintem itt is meg kell találni az egyensúlyt a zöld és az atomenergia között.

-Fúziós erőművek kutatásának és űrkutatásnak a támogatása

-> Ezt tudom támogatni, ha elpusztítjuk a Földet, új bolygót kell magunknak keressünk. Sajnos ebben a legnagyobb probléma a sebesség, amire még nincs megoldás.

-Kereskedelmi TV-csatornák betiltása

-> Miért?

-Streaming szolgáltatások (pl. Netflix, HBO Go stb.) betiltása

-> Egyetértek, de hozzátenném a facebook, a youtube betiltását is. Magyarországon csakis a pártoknak van joguk manipulálni a közvéleményt, külföldieknek nincs.

-Kábeltévé betiltása

-> Miért?

-Térfigyelő kamerák betiltása

-> Miért?

-Amerikai egyháztörvények bevezetése

-> Ez mit takar? Pl. Németországban nem vagy köteles adózni az egyházak feltartására. Nagyjából a hívek tartják fent az egyházat. Ezt tudnám támogatni, ateistaként egy fillért se adnék egyik egyház feltartására sem, és a templomokban kocsmát nyitnék. Az emberek úgy is többet járnak a kocsmában mint a csicsás templomokban. Ha már műemlékként annyit újítjuk őket, legalább hasznuk is legyen.

-Benzin és gázolaj árának, valamint robbanómotoros autók adójának megötszörözése

-> Ha képes vagy megoldani, hogy olcsón jussanak az emberek elektromos-autókhoz és azt, hogy az éppen olyan távon fusson mint egy benzines, akkor tudom támogatni.

-Állami elektromos-autó program

-> Jelenleg az a legnagyobb probléma az elektromos autókkal, hogy gyakran kell őket tölteni, és hozzájuk kellő áramot olaj és szén égetéséből nyerjük. Így mi értelme?

-Állami tulajdonú hotel, étterem, büfé, és ételautomata-lánc bevezetése

-> Támogatom.

-Dohányboltok megszűntetése, bárhol lehessen dohányt venni

-> Nem támogatom.

-Dohányra és alkoholra csak ÁFA lenne kivetve

-> Miért?

-18 év alattiak vásárolhatnak dohányt, alkoholt, látogathatnak kocsmákat, és szerencsejátékozhatnak

-> Én inkább büntetném azokat a kocsmákat, üzleteket, ahol dohánnyal és itallal látják el a fiatalokat. Sajnos a jelenlegi törvények ellenére is kiszolgálnak fiatalokat ezekkel a termékekkel.

-Szabad lenne biztonsági öv nélkül autózni

-> Nem támogatom.

-Szabad lenne a gyereket a tanárnak megpofozni

-> Nem támogatom. Az erőszakos nevelés lelkükben törpe embereket nevel, aki csak engedelmeskedni tud és erőszakoskodni az alá rendeltekkel.

-Bárhol szabadna cigizni

-> Nem támogatom, mellettem ne szivarozzon senki.

-Kevésbé büntetnék az ittas vezetést, szexuális zaklatást, és verekedést

-> Ezeket a jelenlegieknél is jobban büntetném.

2020. aug. 28. 23:46
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Államcsődöt jelentene nagyrészt...
2020. aug. 29. 00:01
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Amikor megláttam h kilépés az EU-ból nem is olvastam tovább. Csődbe menne az ország.
2020. aug. 29. 05:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

1, Egy ideig akkora különbség lenne az emberek közt (szegény vs. gazdag) közt, mint ide Mexikó. Aztán, ha már csak a gazdagék maradnának meg, akkor menne a Mortal Combat egymással, majd a végén egyvalaki győz;

2, Rövid időn belül rengetegen így "élne":

[link]

2020. aug. 29. 08:07
 7/12 anonim ***** válasza:
6%
Összességében tetszik, csak néhány pontot (benzinár-emelés, biztonsági öv nélkül autózás, 18 év alattiak vásárolhatnak dohányt és alkoholt) nem támogatnék. A legfontosabb pedig az EU-ból való kilépés, ez a túlélésünk záloga, és minél előbb, annál jobb.
2020. aug. 29. 08:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas.

Annyit érnél el vele, hogy kiköltöztetném a szüleimet magamhoz Dániába.

2020. aug. 29. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Gáz.
2020. aug. 29. 11:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Jelenleg az a legnagyobb probléma az elektromos autókkal, hogy gyakran kell őket tölteni, és hozzájuk kellő áramot olaj és szén égetéséből nyerjük"

"Nem vagyok annyira oda az atomért"

Ugye te is érzed az önellentmondást? Vagy szerinted miből kéne fedezni az egész ország áramellátását? (Ami ráadásul minimum a duplájára nőne a benzines/gázolajos motorok betiltása esetén) Szél és napenergiával? Ugye ezt te sem gondolod komolyan?

2020. szept. 4. 10:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!