A kérdező szavazást indított:
Márki-Zay Péter
Orbán Viktor
45 szavazat
1/11 anonim válasza:
Márki-Zay egy becsületes puritán ember, alap h ő alakalmasabb erre a pozícióra mint az aki hatalommal és vagyonnal próbálja ellensúlyozni kisebbség komplexusát.
2/11 anonim válasza:
Orbán Viktor. szerintem ő az idősebb. vagy mi alapján hasonlítjuk össze őket?
3/11 A kérdező kommentje:
#2 nézd meg, hogy melyik kategóriába írtam.
2020. aug. 26. 21:36
4/11 anonim válasza:
A zayos gyerekre rászólsz kicsit keményebben,össze meg vissza is szarja magát.
5/11 anonim válasza:
2-es vagyok, akkor is Orbán Viktor, hiszen jelenleg az ő pártja van kormányon, nem MZP...
6/11 anonim válasza:
Magyarország szégyene, hogy Orbán még kormányon van!!!
7/11 anonim válasza:
Az a szégyen,hogy vannak akik fikázzák.
Gyorsan felejtettétek el a 70,80,90-es éveket.
8/11 anonim válasza:
Már hogy felejtenénk el? Ugyanabban élünk, csak sz@rabb kiadásban, tudod te kis lelkes tapsgép?!
9/11 anonim válasza:
Mindketten pártelnökök. Egyikük Kelet-közép Európa egyik legjobban szervezett pártja élén áll, a másik pedig... hahahaha... De most komolyan, neki is van saját pártja. Hogy még nem is hallottatok róla? Na, pl. ez a különbség... :)
Hogy még túl fiatal? Petya 48 éves. (Orbánt 35 évesen már miniszterelnöknek választották.)
10/11 anonim válasza:
9-esnek: - Orbán Kádár iskoláiban tanult ingyen, Soros pénzén külföldön, és Orbán "pártja" sehol sem lenne már, ha Soros György nem pénzeli a Fideszt!!!Orbánról már biztosan lehet tudni hogy alkalmatlan egy ország egységét megteremteni, Márki-Zaynak adott lesz a lehetőség!
Te meg tájékozódj, mert a sárga köd árt a hitelességednek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!