Karácsony Gergely nem lesz miniszterelnök-jelölt a 2022-es választásokon. Hiszel nekik?
Karácsony Gergely kijelentette, hogy nem lesz miniszterlnök-jelölt.
Oké. (nem is akarja a kutya se)
De vajon igaz-e?
Egy fiktív (?) forgatókönyv:
2021 november...
Gyurcsány Ferenc egészségi állapotának megromlása miatt (masszív alkoholista) lemond a miniszterelnök-jelölti pozíciójáról. A baloldali összefogás nagy (előre megbeszélt, látszólagos) pánikrohamot kap.
(Bangóné ekkor esik ki minden megbeszélésről, mert ő az előre megbeszéltet sem tudja értelmezni)
A látszólagos pánik közepette fel-fel röppenek a hírek az "összefogás" lehetséges jelöltjeiről. Szóba kerül Kunhalmi Ágnes, mint elsőre bedobott népszerű politikus.
4-5 nap előre eltervezett szociológiai elemzést követően könnyezve kijelentik, hogy Kunhalminak sokkal nemesebb feladatai vannak ebben a (k-rva) országban, tehát ő nagy sajnálattal nem tud indulni (és akkor sírunk) a miniszterelnökségért.
1-2 nap hatásvadász hatásszünet után bedobják az egykor még náci, mostanra hithű liberálissá transzformálódott Jakab Péter nevét, akivel szemben (szintén előre eltervezetten) hangos álkeresztény szónoklatokban tiltakozik az eddig jótékonyan háttérbe vonuló, jószívű- és szándékú Gyurcsány Ferenc, aki éppen a buddhista tanokra áttérve tengeti megbocsátó hétköznapjait. De mindent ő sem tud megbocsájtani. Előtérbe kerül a baloldali liberális (kamu) jellem, és végül a totál bebuddházott Gyurcsány Ferenc, egyedüli lelki társát, Karácsony Gergelyt jelöli ki transzcendens utazását követően, mint egyetlen lehetséges miniszterlnök-jelöltet, aki ezt a (k-rva) országot felemeli a fénybe, és örök kárhoz... vagyis dicsőségre segíti azt.
Ekkor a látszólag kommunista-ellenes kommunista momentumos vezéralakok mesterkélt kapkodással gyűjtenek össze 150ezer aláírást annak érdekében, hogy a korábban saját jelöltségét kizáró Karácsony Gergely (törvényen kívül) az utolsó pillanatban rákerüljön a szavazólapokra.
Mert itt, kérem, diktatúra van.
Kérdező, össze-vissza beszélsz, kérdezel, vagdalkozol. Ha az egyikből rosszul jössz ki, nem jutsz el odáig, hogy azt mondd, hogy oké, átgondolom, hanem egyből azzal jössz, hogy nem is erről van szó. De amiről eredetileg szó van, arról meg már korábban tisztáztuk, hogy hülyeség, és jöttél az új állítással, amit ezúttal cáfoltam.
Én írtam talán ezt?!
"1. lépés:
Karigeri indul a Párbeszéd társelnöki tisztségéért (bejelentés: 2020.09.07.)
Na, még mindig hisztek neki?"
Ezt nyilván azért tolják a fidesznyikek, mert a DK-nak tett ígéretéről akarják elhítetni, hogy nem állja a szavát. Attól függetlenül ugyanis sehol nem ígérte, hogy nem indul a Párbeszéd társelnöki pozíciójában.
De ha te azt hiszed, hogy a párt társelnöki tisztsége egyenlő a miniszterelnökségi tisztséggel, akkor szerintem inkább ne szavazz, mert nem tudod, hogy miről van szó.
Gyengébbek kedvéért, mert nekem erős a gyanúm, hogy funkcionális analfabéta vagy, és ez nem személyeskedés: egy párt társelnököki pozíciója nem az ország miniszterelnöki pozícióját jelenti.
Egy párt társelnöke nem feltétlenül akar miniszterelnökök lenni. ;)
Tehát hol erősítetted meg a saját állításodat?!
"A kérdés arra vonatkozik, hogy elhiszed-e, hogy Karácsony nem akar miniszterelnök lenni. Semmi másra. Én ezt nem hiszem el, szerintem hazudik."
De miért hazudna?! Mi érdeke lenne abban, hogy hazudjon?! Az ellenzékiek nagy része támogatná ebben, a fidesznyikekre meg nyilván amúgy se számíthatna.
Ha már most jelezné, hogy ő vállalja a megmérettetést, akkor már most izzíthatná a kampányát, a népszerűségét, és nem egy hazugsággal indulna mínuszból. De egyenlőre még csak ott tartunk, hogy te vádolod valamivel, amit még meg se tett, és nagy valószínűséggel nem is áll szándékában.
És most aztán már elmagyarázhatnád, hogy Karácsony nem-hazugsága hogyan kapcsolódik Gyurcsány hazugságához. Pláne annak fényében, hogy Orbán sokkal többet hazudik és annál rosszabbat is csinál, csak ő még be se vallja se nyilvánosság se mások előtt azzal a céllal, hogy innentől mást akar. (és ezzel nem védeni akarom, csak hát megint az a fránya szövegértési gyengeségedre hívom fel a figyelmed.)
Egyébként elárulom, hogy jóval több vagyok negyvennél, nem felejtettem se Gyurcsány, se Orbán hibáját. Csak hát Orbánnak sokkal több van, és Gyurcsány hibái most teljesen mellékesek, mert belőle nem lesz miniszterelnök, egyrészt mert nem akar az lenni, másrészt meg a DK-sokon kívül ahogy írtam, senki se akarja, így nem is lehet. Orbán viszont esélyesebb, ezért az ő hibáira kell emlékezni. Karácsony Gyurcsány hibáiért nem vonható felelősségre csakúgy, mint te sem vagy felelősségre vonható azért, ha a sógorod lop a munkahelyén - feltéve, hogy nem segítettél be neki.
Ez nem "fidesznyik" lap, éppen ellenkezőleg, a baloldal által pénzelt politikai propagandaújság, tessék:
Tehát KG a saját szájával mondja egy (balodali, ellenzék!) kereskedelmi médiában, hogy nem lesz miniszterelnök 2022-ben. Ezt nem a DK-nak mondja, hanem a választóknak, mindenkinek. Nem a főnökének, Gyurcsány Ferencnek, csukott ajtók mögött, hanem nyilvánosan.
szerintem 17es (=10es) jól fejti ki: attól, hogy Karácsony a pártelnöki posztért indul (ami egy +pont a miniszeterelnökségért), az ne azt jelenti, hogy a miniszterelnökségért indul, és hogy ebben az ügyben hazudott
(többek között csak hátrány lenne Karácsonynak, hogy hazudna és nem kezdené el a kampányolást a miniszterelnökségért, ha tényleg indulna)
szerintem tehát nem fog indulni, akkor is, ha még nem dőlt el (még minden megtörténhet), és nem érné meg neki hazudni
Karácsony a Párbeszéd megalakulása óta a pártjának a társelnöke volt, most újraválasztották. Mi ebben a nagy meglepetés?
Az, hogy nem készül miniszterelnöknek, nem jelenti azt, hogy nem akar pártjának társelnöke lenni.
Addig, amíg, karigerizni tudtok csak, megértemlitek a fidesznyikezést, mert logikus érvek nélküli hazug kis fidesznyikek vagytok csak.
De már sokadszor írom le, a pártjának a társelnöki pozíciójához semmi köze ahhoz, hogy ki lesz a miniszterelnök jelölt. Miért lenne "ELSŐ LÉPÉS" Hány pártnak a társelnökét soroljam, aki nem lett miniszterelnök, netán nem is akart az lenni? Vegyük például ugyanannak a pártnak a másik társelnökét, Szabó Tímeát, ő még sose volt miniszterelnök-jelölt sem, és nem tudok róla, hogy felmerült volna bárhol is. De mivel neked és a többi fidesznyiknek nagy parád, remélem, hogy mégis miniszterelnökjelölt lesz Karácsony. Mert azért megy itt a nagy lejáratás, mert paráztok, fidesznyikiek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!