A kérdező szavazást indított:
Mi hazánk
Jobbik
33 szavazat
3/13 anonim válasza:
Megint nem sikerült a Ballik nevét helyesen leírni?
4/13 anonim válasza:
Ha csak ez a kettő lehetőség van, akkor inkább a "Mi hazánk".
Egy volt jobbikos.
5/13 anonim válasza:
A Mi Hazánk, mert az az egyetlen olyan magyar párt, amelyhez nem fűződik korrupciós botrány.
6/13 A kérdező kommentje:
"A Mi Hazánk, mert az az egyetlen olyan magyar párt, amelyhez nem fűződik korrupciós botrány."
A Jobbiknak, LMP-nek, Momentumnak,MKKP-nak volt korrupciós botránya? Linket kérek plíz!
2020. aug. 8. 14:11
7/13 anonim válasza:
Remélem elindulnak a kutyák, hogy nekem is legyen kire savaznom.
8/13 anonim válasza:
Egyértelműen Mi Hazánk. Abban egyetértek, hogy a Jobbik 2014-15-ig volt értelmes ellenzék, bár a "új fajta" Jobbikot, kíváncsi lettem volna arra, ha Vona nem mond le, akkor mennyire tudja egyben tartani a csapatot(persze, így utólag belegondolva, talán jobb is, hogy nem kerültek kormányra). Az a Jobbik, ami most van, az olyan mélyre süllyedt, hogy álmomban sem gondoltam volna, amíg őket tartottam egyedüli értelmes választásnak, de sajnos a pénz nagyúr(és azért bennük is ott volt a hatalomvágy és a pénzéhség).
10/13 anonim válasza:
Melyik ket aprtot nem kérdezted még meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!