Mi Hazánk Mozgalom vagy Ellenzéki Összefogás?
Akkor szerinted mi jelenleg az ország legnagyobb problémája? Oktatás, egészségügy, korrupció gondolom... Hát ezek is problémák csak huszadrangúak ahhoz képest ami a közbiztonság terén zajlik. Egyébként meg továbbra sincs semmiféle bizonyítékod arra hogy a Mi Hazánk fideszbérenc lenne, szóval ez így csak egy jó kolbásszagú, pálinkás böfögés amit idenyomtál😂😂
"Akkor szerinted mi jelenleg az ország legnagyobb problémája? "
Az alacsony értelmi képességű emberek. Akik elsősorban másokban keresik a hibát, és mindent rájuk fognak. Legyenek azok konkrét emberek (a Zorbán, a Gyurcsány, a Mészáros, a Soros, az akárki), vagy csoportok (a cigányok, a magyarok, a "brüsszel", a migránsok, a külföldiek, a határontúliak, a vidékiek, a pestiek, a poltikusok, a szegények, a gazdagok, stb). EZ az ország legnagyobb problémája. Mindig, mindenért csak és kizárólag más a hibás, illetve ez a mentalitás. Ezek mellett minden más probléma huszadrangú. Ezt az egyet kell(ene) megoldani, hogy a többi megoldására is legyen esély. De addig...
"Egyébként meg továbbra sincs semmiféle bizonyítékod arra hogy a Mi Hazánk fideszbérenc lenne"
Valahogy egymást mindig kihagyják a mocskolásból. Ez persze nyilvánvalóan nem bizonyíték, de igencsak furcsa. És tudom, most belinkelsz ide 3 "hírt" ahol mégsem.
,,Az alacsony értelmi képességű emberek." Csak tudod ezzel az a baj hogy ezen nem lehet változtatni. Az intelligencia öröklött tulajdonságok halmaza. Ez nem egy olyan probléma amit meg lehet oldani. Illetve meg lehetne mondjuk úgy hogy kiirtod a fél országot.
,,Akik elsősorban másokban keresik a hibát, és mindent rájuk fognak. " Hát ezzel meg szerintem az a baj hogy nagy általánoságokban igaz, de konkrét helyzetekre levetítve már nem. Mondjuk akinek napi rendszerességgel egy etnikum keseríti meg a mindennapjait, annak te komoly képpel az arcába tudnád mondani hogy,,ne másokban keresd a hibát! "?Dehogynem! Ebben a konkrét esetben ugyanis a másik csoportban van a hiba(persze bennünk is hogy hagyjuk hogy ezt tegyék velünk).
,,Mindig, mindenért csak és kizárólag más a hibás, illetve ez a mentalitás." Igen, de ez nem magyar jelenség. Egyébként meg pont nagyon is igaz a cigányokra amit írsz. Nem dolgozik, nem hajlandó semmit tenni magáért, de a magyar a hibás. Fordítva viszont hiába mondod, mert nem igaz! Ha én eltartom valakinek a valagát, cserébe engem terrorizál, hát ne mondd már nekem hogy ugyanakkora az én felelősségem mint az övé!
,,Ezek mellett minden más probléma huszadrangú." Hát ezzel nagyon nem tudok egyet érteni. Igen ez egy elég súlyos probléma, de közel sincs ahhoz képest mint amikor este nem tudsz kimenni az utcára, mert az életedet kockázatatod. Az államnak különben sem az az elsőszámú feladata, hogy átnevelje a polgárait, hanem hogy megvédje őket.
,,Ezt az egyet kell(ene) megoldani, hogy a többi megoldására is legyen esély." Logikailag nem következik egyik a másikból. Ha mondjuk én célul tűzöm ki hogy rendbe rakom a közbiztonságot, ahhoz az előbbi feltételnek miért is kellene teljesülni? Másrészt ez általános emberi magatartásforma, ami kiírthatatlan.
,,És tudom, most belinkelsz ide 3 "hírt" ahol mégsem." De ha te előre tudod hogy nem igaz amit állítasz, akkor miért mondod? És amúgy sem 3 ilyen van. Toroczkai pontosan ugyanannyit szidja Orbánt, mint az ellenzéket(jut eszembe volt egyáltalán olyan ellenzéki politikus aki ki mert menni Kaleta házához például?). Csak ezt te azért nem látod mert nem szokott szerepelni a médiában(nem a köztévébe se szokták behívni). Általában amikor azt szokták állítani hogy fideszbérenc a Mi Hazánk, akkor pontosan ezzel az attitűddel találkozok, mint amit most te is tanúsítasz. Tehát axiómaként el van fogadva hogy az és kész, de ha megkérdezem hogy mi erre a bizonyíték, akkor el vagyok hordva mindenfélének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!