Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi Hazánk Mozgalmasak, ez nem...

Mi Hazánk Mozgalmasak, ez nem kettős mérce?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=G1JCaSvJx2Y - itt beszél a képviselő asszony,hogy ha a 20.ai ünnepséget lemondta a kormány, akkor a pride-ot is mondassák le, tiltsák be. (Ezzel nem is lenne baj, de(!))

[link] - itt meg megtartja a saját rendezvényét...

Ti ezt nem tartjátok ellentmondásosnak?

2020. júl. 21. 15:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

17

Szerintem azokra a cikkekre gondolhatott, amik az utóbbi években a pedofilságról megjelentek, és normálisnak, csak "másságnak" állítják be.

És ahogy pestisrácok cikke mutatja, teljesen jogos a tőlük való félelem, mert még nálunk is kiterjedt és mindig újraszervezett hálózatuk van.

2020. júl. 21. 18:20
 22/26 anonim ***** válasza:

Valóban nem ártott volna először a dátumot megnézni! 🤣

Bár kíváncsi leszek, hogy a prájdosoknak lesz-e annyi józaneszük, hogy a járvány miatt lefújják.

2020. júl. 21. 18:51
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
"Egyes papok" - tudod, azok az egyesek.... Nehogy azt mondják, hogy általánosítok, és mindet egy kalap alá veszem. Sokaság meg azért, mert elég sokan vannak az ilyen "egyeskék" sajnos.
2020. júl. 21. 18:56
 24/26 anonim ***** válasza:
10%

23

Én nem tudom, honnan lehet ilyet venni, hogy "elég sokan vannak".

2020. júl. 21. 19:18
 25/26 anonim ***** válasza:
Talán az áldozatoktól? A papo(ló)któl biztos nem, amikor egymásnak is falaznak.
2020. júl. 22. 09:23
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

25

Persze, az áldozatoktól... Azaz inkább hangulatot keltesz általános rágalmazással.

2020. júl. 22. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!